Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Πως έμαθε ο Σαμαράς για τη σύλληψη του Μαζιώτη – Το sms του Κικίλια

Πως έμαθε ο Σαμαράς για τη σύλληψη του Μαζιώτη – Το sms του Κικίλια

Δεν ήταν ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο πρώτος που έμαθε από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Βασίλη Κικίλια για τη σύλληψη Μαζιώτη. Πρώτη ήταν η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.

Τη στιγμή που στο κέντρο της Αθήνας έβρεχε… σφαίρες και οι αστυνομικοί περνούσαν χειροπέδες στον Νο1 καταζητούμενο τρομοκράτη, ο πρωθυπουργός βρισκόταν εν πτήσει για Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, ο πρωθυπουργός είχε συγκαλέσει μίνι σύσκεψη στο μπροστινό μέρος του «Gulfstream» με τη συμμετοχή των Ευ. Βενιζέλου και Γκ. Χαρδούβελη, στην οποία συζητήθηκαν τα πάντα: από τα «κόκκινα δάνεια» έως και τα αποτελέσματα της επίσκεψης της τρόικας.

Την ίδια ώρα, στην Αθήνα, ο Βασίλης Κικίλιας προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τον Αντώνη Σαμαρά για να τον ενημερώσει για τη σύλληψη Μαζιώτη. Όμως τα κινητά όσων βρίσκονταν στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος ήταν κλειστά.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης ζήτησε από τους συνεργάτες του να του πουν ποιοι συνόδευαν τον πρωθυπουργό στη Σύνοδο Κορυφής. Και όταν έμαθε, έστειλε ένα sms στην κυβερνητική εκπρόσωπο, Σοφία Βούλτεψη.

Μόλις το αεροσκάφος τροχοδρομούσε στην προσγείωσή του στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών η εκπρόσωπος της κυβέρνησης άνοιξε το κινητό της και είδε το SMS. Αμέσως είπε στον Αντώνη Σαμαρά: «Πρόεδρε, πιάσαμε τον Μαζιώτη».

Αμέσως ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και του έδωσε συγχαρητήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρευνες όλη τη νύχτα – Ψάχνουν “γιάφκα” και συντρόφους του Μαζιώτη μετά το πιστολίδι και τη σύλληψη

Συγκλονιστικό βίντεο από το “πιστολίδι” με τον Νίκο Μαζιώτη

Έτσι κυκλοφορούσε ο τρομοκράτης Ν. Μαζιώτης και κατάφερε να αγοράσει αυτοκίνητο

Σύλληψη Μαζιώτη: Στιγμές τρόμου έζησε ο τουρίστας που τραυματίστηκε από τα πυρά (video)

Τηλεφώνημα Σαμαρά στον τραυματισμένο αστυνομικό: “Μας έκανες περήφανους”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε