Κυριακή, 19 Μαΐ
20oC Αθήνα

Προανακριτική για Σαμαρά, Δένδια, Αθανασίου ζητεί η Χρυσή Αυγή

Προανακριτική για Σαμαρά, Δένδια, Αθανασίου ζητεί η Χρυσή Αυγή

Πρόσκληση της Χρυσής Αυγής στα κόμματα της αντιπολίτευσης να υπογράψουν το αίτημα της για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για Σαμαρά, Αθανασίου και Δένδια, για την υπόθεση Μπαλτάκου.

Να συνταχθούν μαζί της και κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» προσπαθεί η Χρυσή Αυγή, η οποία νοιώθει όλο και πιο κοντά της την… ανάσα της Δικαιοσύνης, καθώς την ερχόμενη Τετάρτη η Βουλή, με ονομαστική ψηφοφορία, αναμένεται να αποφασίσει την άρση ασυλίας για ακόμη 5 βουλευτές της για το αδίκημα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, και συγκεκριμένα των Αντωνίου Γρέγου, Πολύβιου Ζησιμόπουλου, Αρτεμίου Ματθαιόπουλου, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση και του ανεξάρτητου πλέον Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου.

Με επιστολή του Ηλία Κασιδιάρη προς τον Πρόεδρο της Βουλής και τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, η Χρυσή Αυγή στηρίζει το αίτημα Τσίπρα να διεξαχθεί η προ ημερησίας που έχει ζητήσει για την υπόθεση Μπαλτάκου, και ταυτόχρονα κάνει έκκληση τόσο στην Κουμουνδούρου, όσο και στα υπόλοιπα κόμματα, να υπογράψουν το δικό τους αίτημα να στηθεί ειδικό δικαστήριο για τον Πρωθυπουργό και τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρει:

«Καλούμε άμεσα τον πρόεδρο της Βουλής να αναλάβει τις ευθύνες του και να πάψει να λειτουργεί ως φερέφωνο της ΝΔ.
Η ομολογία Μπαλτάκου έχει αποδείξει ξεκάθαρα πως η κυβέρνηση Σαμαρά έχει καταλύσει το Σύνταγμα. Γι΄ αυτό τον λόγο και ο πρωθυπουργός του Μνημονίου τρέμει να εμφανιστεί στη Βουλή.
Καλούμε επίσης όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να συνυπογράψουν την πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής, καθώς τα στοιχεία σε βάρος των Σαμαρά, Αθανασίου και Δένδια είναι αδιάσειστα.
Ο Τσίπρας με το να ζητά συζητήσεις άνευ ουσίας, αρνούμενος συστηματικά την διερεύνηση αυτής της πολύ βρώμικης υπόθεσης, συγκαλύπτει ένα μεγάλο έγκλημα εις βάρος του πολιτεύματος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Επέλεξα την αντρίκεια συμπεριφορά…” – Τι λέει ο Δ.Μπαλτάκος για την επίθεση σε Χρυσαυγίτες, το Λιμενικό και τον ΠΑΟ

Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η μήνυση του Γ. Καρατζαφέρη για τις προφυλακίσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Άρση ασυλίας Κασιδιάρη για το βίντεο με Μπαλτάκο ζητά η εισαγγελία

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε