Παρασκευή, 17 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ρήγας σε Βούτση: Εσείς κλείνετε το μάτι στην Χρυσή Αυγή

Ρήγας σε Βούτση: Εσείς κλείνετε το μάτι στην Χρυσή Αυγή

Συνέχεια στην χθεσινή αντιπαράθεση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνησης έδωσε σήμερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας, αναφερόμενος στα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης ότι η κυβέρνηση θέλει να θέσει εκτός νόμου της Χρυσή Αυγή γιατί κλείνει το μάτι στην ακροδεξιά.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που κλείνει το μάτι στην ακροδεξιά καταγγέλλοντας δήθεν πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, ώστε να την θέσει εκτός νόμου», είπε ο κ. Ρήγας μιλώντας στην επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής.

Πρόσθεσε μάλιστα: «δεν αποδέχομαι τον χαρακτηρισμό και την άποψη ότι κάποιοι κλείνουν το μάτι στην ακροδεξιά».

Μάλιστα, απευθυνόμενος στους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε «Θα παρακαλούσα να μας πείτε αν εσείς κλείνετε το μάτι στην ακροδεξιά και να υπάρξει διευκρίνιση για την τοποθέτησή σας στην Ολομέλεια περί πολιτικής δίωξης και μεθόδευσης της κυβέρνησης να τεθεί το κόμμα της Χ.Α. εκτός νόμου».

Απαντώντας ο Νίκος Βούτσης είπε: «Δεν είπα για τη δικαιοσύνη που σεβόμαστε, αλλά ότι από πολιτικούς κύκλους και δημοσιολογούντες παίζεται και αυτό το σενάριο ενώ το Σύνταγμα μας το απαγορεύει».

Και συνέχισε: «Εμείς έχουμε πει ότι η ΧΑ πρέπει να τεθεί προ του νόμου και όχι εκτός νόμου. Θέλουν την πολιτική πελατεία της Χρυσής Αυγής χωρίς την Χρυσή Αυγή”, συμπλήρωσε ο Γραμματέας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας, πως «αυτό δεν αφορά τον κ Ρήγα και το κόμμα του, αλλά από κύκλους της κυβέρνησης που κάνουν το παν για να τους ηρωοποιήσουν».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε