Δευτέρα, 3 Ιουν.
32oC Αθήνα

Σγουρός: Σε λίγες μέρες θα ανακοινώσει αν θα είναι υποψήφιος

Σγουρός: Σε λίγες μέρες θα ανακοινώσει αν θα είναι υποψήφιος

«Σε λίγες μέρες θα πάρω την τελική απόφαση για το αν θα είμαι ξανά υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής και θα το ανακοινώσω», δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

«Εφόσον το ανακοινώσω, θα κατέβω ως αυτό που είμαι, δεν πρόκειται να βάλω ταμπέλες», είπε ο κ. Σγουρός στο ραδιoφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, και πρόσθεσε πως «όλα αυτά τα χρόνια η ΝΔ με έχει τιμήσει με τη στάση της».

Ανακοίνωσε ότι στην Περιφέρεια Αττικής υπάρχει πλεόνασμα 317 εκατ. ευρώ για το 2013 και σημείωσε ότι τα επίσημα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το αργότερο την μεθεπόμενη εβδομάδα.

Ο Γιάννης Σγουρός ανέφερε ότι από το 2003 έχουν πληρωθεί όλα τα οφειλόμενα της Περιφέρειας και έγινε σχεδιασμός, βάσει του οποίου τα λεφτά θα πάνε μόνο σε έργα, όπως αντιπλημμυρικά, παιδικές χαρές και οδοποιία. Εξήγησε δε ότι μετέφεραν στο ταμείο επενδύσεων όσα έργα μπορούσαν να μεταφερθούν, χωρίς να δαπανάται το κεφάλαιο της Περιφέρειας.

Διαβάστε

Και επίσημα η στήριξη της ΔΗΜΑΡ στον Γ. Καμίνη

Τζιτζικώστας στο ΣΚΑΪ: Καλώ σε debate τον Γ. Ιωαννίδη

Μπροστά 1,4% ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση

Κακός χαμός στη Βουλή για την κοινή ημέρα των ευρωεκλογών και του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών – Μάχη και για την ψήφο των μεταναστών

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε