Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Στ. Θεοδωράκης προς @cocobilly: Βγάλε τη μάσκα να ξέρω με ποιόν έχω να κάνω

Στ. Θεοδωράκης προς @cocobilly: Βγάλε τη μάσκα να ξέρω με ποιόν έχω να κάνω

Πόλεμος έχει ξεσπάσει στο twitter με αφορμή έναν λογαριασμό χρήστη ο οποίος με το όνομα @cocobilly – Σταύρος Θεοδωράκης, χρησιμοποίησε άσχημους χαρακτηρισμούς για την υποψήφια ευρωβουλευτή Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης σε οργισμένο ύφος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Από την πρώτη στιγμή το Ποτάμι ξεκαθάρισε ότι ο χρήστης του twitter που εμφανίζεται ως @cocobilly-Σταύρος Θεοδωράκης ΔΕΝ είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης. Παρόλα αυτά ο άγνωστός χρήστης @cocobilly συνεχίζει… Η σημερινή του ανάρτηση όμως ξεπέρασε κάθε όριο. Είναι ανήθικο να παίζεις επικοινωνιακά παιχνίδια με ανθρώπους σαν την Κωνσταντίνα Κούνεβα, μια γυναίκα που πλήρωσε πολύ ακριβά τη συνδικαλιστική της δράση. Η Κωνσταντίνα είναι φίλη μου και οφείλω να την υπερασπιστώ δημόσια και να πω στον άγνωστο @cocobilly, ως εδώ! Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ χυδαιότητας και πλάκας, και υπάρχει και όριο στο τρολάρισμα, είτε γίνεται κατά παραγγελία είτε όχι. Ας σταματήσει εδώ λοιπόν η πλάκα ή αλλιώς ας βγάλει την μάσκα για να ξέρουμε με ποιόν έχουμε να κάνουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρεμαστινός: Ψεύτης και συκοφάντης ο Σταύρος Θεοδωράκης

Ο Σ. Θεοδωράκης “στόλισε” τον Κρεμαστινό για τα λεφτά του Ποταμιού

Σταύρος Θεοδωράκης: Το Ποτάμι μπορεί να κυβερνήσει

Ο Σταύρος Θεοδωράκης στον ΣΚΑΙ: Στόχος το Ποτάμι να είναι τρίτη δύναμη στις ευρωεκλογές κοντά στους δύο και όχι “τσόντα”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε