Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Στελέχη ΠΑΣΟΚ αναζητούν στέγη….

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

«Η Δημοκρατία δεν απειλείται» ήταν το θέμα εκδήλωσης που διοργάνωσε η ΔΗΜΑΡ , στο θέατρο Γκλόρια και το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων στελέχη προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ όπως η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Πάνος Μπεγλίτης.

Η πρώην υπουργός επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από τη παρουσία της σε εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ, γράφοντας πάντως στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter «Δεν υπάρχουν κομματικά όρια για την Δημοκρατία. Αναγκαία κάθε πρωτοβουλία για εγρήγορση και κοινή δράση από όλους παντού» και πως «δυστυχώς, η Δημοκρατία μας απειλείται με την καθημερινή κακοποίησή της από τη Βουλή μέχρι τον δρόμο».

Από το χώρο του ΠΑΣΟΚ το παρών έδωσαν επίσης ο Θανάσης Οικονόμου και από τους πάλαι ποτέ “λοχαγούς” ο Στέφανος Μανίκας, ο Μηνάς Σταυρακάκης και ο Βαγγέλης Μαλέσιος αλλά και ο πρώην διοικητής του ΟΑΕΔ Ηλίας Κικίλιας.

Παρόντες επίσης στην εκδήλωση στην οποία κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης και στελέχη από την Συμφωνία για την Νέα Ελλάδα του Ανδρέα Λοβέρδου και συγκεκριμένα ο γραμματέας Χρήστος Αηδόνης και ο εκπρόσωπος Τύπου Ευθύμης Καρδαράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρωστούν στο ΙΚΑ πάνω από 365.000 ευρώ

Το ΠΑΣΟΚ των 2 άκρων

Η κίνηση των 58: ζητούν νέα κεντροαριστερα και νέο αρχηγό

“Κίνημα” του ΠΑΣΟΚ ζητά να επαναξεταστεί η συνεργασία με τη ΝΔ και αλλαγή πολιτικής

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε