Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Συναγερμός στη Βουλή – Βρήκαν κι άλλη διαφορά στη λίστα Λαγκάρντ

Συναγερμός στη Βουλή – Βρήκαν κι άλλη διαφορά στη λίστα Λαγκάρντ

Μια ημερομηνία, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μια διαφορετική ημερομηνία στα στοιχεία ενός λογαριασμού σήμανε νέο συναγερμό στη Βουλή. Τα μέλη της επιτροπής εντόπισαν τη διαφορά ανάμεσα στο USB που παραδόθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου και το δεύτερο CD που εστάλη από τη Γαλλία.

Η διαφοροποίηση, που δεν αφορά χρηματικά ποσά, έχει να κάνει με την τραπεζική καρτέλα του Σάμπι Μιωνή (εταιρεία STABRI LTD) και πιο συγκεκριμένα στην ημερομηνία δημιουργίας του λογαριασμού, όπου στη μία καρτέλα παρουσιάζεται το 6/9/2005 και στην δεύτερη το 9/6/2005.

Ως πιθανό σενάριο θεωρείται ότι η διαφορά προκλήθηκε από το διαφορετικό τρόπο με τον οποίο ενδεχομένως διάβασαν την ημερομηνία οι διαφορετικοί υπολογιστές που δημιούργησαν τα αρχεία με αποτέλεσμα ο ένας να έβαλε πρώτα την ημέρα και μετά τον μήνα και ο δεύτερος το ανάποδο (σ.σ. αμερικάνικο μετρικό σύστημα στο οποίο γράφεται πρώτα ο μήνας και μετά η ημέρα και ευρωπαϊκό που γράφεται πρώτα η ημέρα)

Οι βουλευτές πάντως επιφυλάσσονται και παραπέμπουν στην αυριανή ημέρα, όπου και θα αντιπαραβάλλουν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία προκειμένου να βρουν τι πραγματικά έχει γίνει.

Διαβάστε επίσης:
Νέος χαμός στη Βουλή! Άδωνις προς Ζωή: “Εσείς δεν είστε κυρία”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε