Σάββατο, 4 Μαΐ
20oC Αθήνα

‘Τελείωσε το θέμα των τραπεζών – Στο Εurogroup με κλεισμένο πακέτο”

‘Τελείωσε το θέμα των τραπεζών – Στο Εurogroup με κλεισμένο πακέτο”

”Θα κερδίσουμε και τις ευρωεκλογές, ο Σγουρός και ο Καμίνης ήταν εκτός προδιαγραφών της ΝΔ, τόνισε ο Σ. Κεδίκογλου προσθέτοντας πως το δημοσιονομικό κενό έχει κλείσει και πως διαφωνία με την τρόικα υπάρχει στα διαρθρωτικά μέτρα της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ.

Σίγουρος για τα αποτελέσματα των εκλογών εμφανίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
”Θα κερδίσουμε και τις ευρωεκλογές. Η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει τη θητεία της. Και με 5 μονάδες διαφορά να κερδίσουμε στις ευρωεκλογές δεν θα οδηγήσουμε τη χώρα σε εκλογές” δήλωσε στο ΣΚΑΪ.

Ο Σ. Κεδίκογλου αφού ανέφερε πως ο Γιώργος Κουμουτσάκος θα είναι καλύτερος περιφερειάρχης, έκανε μία δήλωση που θα συζητηθεί στην προσπάθεια του να εξηγήσει γιατί δεν στηρίχθηκαν οι υποψηφιότητες Σγουρού και Καμίνη.
” Βάλαμε κάποιες προδιαγραφές” ήταν οι τρεις λέξεις που επέλεξε ο Σ. Κεδίκογλου, που δήλωσε επίσης πως ο Άρης Σπηλιωτόπουλος θα είναι η έκπληξη των δημοτικών εκλογών στην Αθήνα.

Δεν παρέλειψε βέβαια να ρίξει τα βέλη του στον ΣΥΡΙΖΑ.
”Είναι ζήτημα ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει μονοψήφια νούμερα στις επαγγελματικές οργανώσεις και το επισημαίνει και ο κ. Κοντωνής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε άρθρο του”.

Κανένα πρόβλημα με τις τράπεζες – Διαφωνία για τις προτάσεις ΟΟΣΑ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.
”Το δημοσιονομικό κενό έχει κλείσει, διαφωνία υπάρχει στα διαρθρωτικά μέτρα της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ, θα πάμε στο Εurogroup με κλεισμένο το πακέτο”.

”Έχει τελειώσει το θέμα των κεφαλαιακών αναγκών, δεν υπάρχει πρόβλημα με τις τράπεζες από την στιγμή που ο Κεντρικός Τραπεζίτης της Ευρώπης Μάριο Ντράγκι έχει πει ότι θα δεχτεί την έκθεση της Τραπέζης της Ελλάδος που είναι επικυρωμένα από τρεις οίκους” τόνισε ο Σ. Κεδίκογλου.

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε