Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Το αστείο του Κλίντον για τα μάτια του Αντώνη Σαμαρά

Το αστείο του Κλίντον για τα μάτια του Αντώνη Σαμαρά

– Στο Μέγαρο Μαξίμου αυτή την ώρα ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος
– Θα συναντηθεί με τους υπουργούς Εξωτερικών, Οικονομικών και Ανάπτυξης
– Αυξημένα μέτρα ασφαλείας

Πριν απο λίγο ο Μπίλ Κλίντον πέρασε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου οπου τον υποδέχτηκε ο Αντώνης Σαμαράς. Στην αρχή της συνάντησής τους ο κ. Κλίντον μπροστά στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε εμμέσως στην πρόσφατη επέμβαση του Α. Σαμαρά και αστειευόμενος είπε οτι  τέτοιου είδους επεμβάσεις γίνονται “για να καθυστερούμε τη γήρανση”.

Ο κ.Κλίντον βρίσκεται στη χώρα μας για ολιγόωρη επίσκεψη καθώς θα συμμετάσχει το μεσημέρι σε συνάντηση ελληνοαμερικανών επιχειρηματιών με στόχο τη δημιουργία ενός Ταμείου που θα προωθεί τις ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα.

Μετά την κατ’ιδίαν συνάντηση του κ.Σαμαρά με τον κ.Κλίντον θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών Γ.Στουρνάρα, του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χ.Σταϊκούρα, του υπουργού Εξωτερικών Δ.Αβραμόπουλου, του υπουργού Ανάπτυξης Κ.Χατζηδάκη και εκπροσώπων των ελληνοαμερικανών επιχειρηματιών.

Ο Μπιλ Κλίντον βρίσκεται στη χώρα μας προσκεκλημένος της οργάνωσης «Ελληνική Πρωτοβουλία» στην οποία συμμετέχουν πρόσωπα της ελληνοαμερικανικής κοινότητας -επιχειρηματίες, δικηγόροι και επιστήμονες.

Διαβάστε

Πόσες χώρες έχει επισκεφθεί μέχρι τώρα η Χ. Κλίντον

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε