Πολιτική

Το μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά για τις εκλογές στις 6 Μαΐου

Μήνυμα προς τον ελληνικό λαό πως έχει τη δύναμη να τα αλλάξει όλα στις 6 Μαΐου, έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς εκφράζοντας την εκτίμηση πως η Ελλάδα θα τα καταφέρει.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών από τον Λουκά Παπαδήμο ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως τώρα ανοίγει μια νέα σελίδα για τη χώρα. «Ο λαός, την τελευταία φορά, τον Οκτώβριο του 2009, ψήφισε πιστεύοντας κούφιες υποσχέσεις. Το πλήρωσε ακριβά. Και σήμερα είναι σοφότερος. Του είπαν πολλές φορές ότι τον «έσωσαν». Και του δημιούργησαν πρόβλημα πολύ μεγαλύτερο», δήλωσε ο κ. Σαμαράς, τονίζοντας πως πλέον η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα στην χειρότερη κατάσταση που έχει βρεθεί ποτέ σε περίοδο ειρήνης και εξακολουθεί να δοκιμάζεται, αλλά τουλάχιστον, όπως είπε, έχει κερδίσει χρόνο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε πως πλέον ο ελληνικός λαός θα έχει την ευκαιρία να αποφασίσει με τις εκλογές για το μέλλον του και ζήτησε από τους πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί καθώς κάποιοι θα προσπαθήσουν να τους πείσουν ότι όλα όσα έγιναν είναι… για το καλό του. «Μην τους πιστέψετε», ζήτησε ο κ. Σαμαράς εξαπολύοντας επίθεση σε Γιώργο Παπανδρέου και Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Είχαμε προβλήματα, αλλά βρεθήκαμε εδώ που βρεθήκαμε από τα απίστευτα λάθη, το λαϊκισμό και την ανευθυνότητα της κυβέρνησης Παπανδρέου. Με τον οποίο ταυτίστηκε απόλυτα ο κ. Βενιζέλος, από την αρχή ως το τέλος», δήλωσε επισημαίνοντας μάλιστα πως κάποιοι θα προσπαθήσουν να πείσουν την κοινωνία ότι όλα πια είναι μάταια και ότι η Ελλάδα δεν έχει ελπίδα να σηκωθεί στα πόδια της.

«Μη τους πιστέψετε. Κερδοσκοπούν στην κρίση από τη δική σας αγωνία. Παίζουν επικίνδυνα παιγνίδια με την απελπισία του κόσμου. Η Ελλάδα θα τα καταφέρει! Χρειάζεται λαό που πιστεύει στον εαυτό του. Και κυβέρνηση που βάζει πάνω απ’ όλα το εθνικό συμφέρον. Που μπορεί να πάρει αποφάσεις και μπορεί να διαπραγματευθεί στο εξωτερικό», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μήνυμα του Λ. Παπαδήμου για τις εκλογές στις 6 Μαΐου: “Δεν υπάρχει ανώδυνη έξοδος από την κρίση”

Παπαδήμος: “Στις 6 Μαϊου οι εκλογές – Διάλυση της Βουλής δεν σημαίνει και διάλυση της κυβέρνησης”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η «αλλαγή σελίδας» στην Ελλάδα το κεντρικό μήνυμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι δευτερογενείς μεταναστευτικές ροές δεν αποτελούν πλέον κύριο θέμα και η Γερμανία δείχνει κατανόηση για το γεγονός ότι η Ελλάδα προστατεύει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Καγκελάριο, Φρίντριχ Μερτς στο Βερολίνο
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 8