Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα

Το πρώτο σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για τα exit poll

Το πρώτο σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για τα exit poll

Για σαφή ήττα της κυβέρνησης και αλλαγή τoυ χάρτη της αυτοδιοίκησης κάνουν λόγο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μόλις είδαν τα πρώτα exit poll στη Κουμουνδούρου, πανηγυρίζοντας για τα πρώτα ανεπίσημα αποτελέσματα.

Μάλιστα καυτηριάζουν την παραπλάνηση όπως λένε, της κοινής γνώμης που υπήρξε μέσα από τις δημοσκοπήσεις των προηγούμενων ημερών.

Θεωρούν ωστόσο ότι δεν πρέπει να υπάρξει χαλάρωση ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών και πρέπει να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη συσπείρωση.

Κατά την πρώτη ανταλλαγή απόψεων, που έγινε στην Πολιτική Γραμματεία και στο εκλογικό επιτελείο, εκτιμήθηκε ότι από αύριο το πρωί το ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να συνεχίσει «χωρίς ανάσα» την ολοκλήρωση της εκλογικής εκστρατείας. Στόχος είναι να εκλεγούν όσο το δυνατόν περισσότεροι υποψήφιοι που θα περάσουν στον δεύτερο γύρο και να αποκτήσει μεγάλη δυναμική το κόμμα ενόψει των ευρωεκλογών, κάτι που θεωρείται εξαιρετικά πιθανό.

Προσερχόμενος στη Κουμουνδούρου ο Νίκος Παππάς, εξ απορρήτων του Αλέξη Τσίπρα έκανε λόγο για δυναμική της Ρένας Δούρου και του Γαβριήλ Σακελλαρίδη που δεν μπόρεσαν να καταγράψουν οι δημοσκοπήσεις.
Ο κ. Παππάς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την επικράτηση των υποψηφίων του κόμματος σε Αττική και Αθήνα εκτίμησε ότι δύο παράγοντες επηρέασαν την εκλογική αναμέτρηση: οι τελευταίες αποκαλύψεις για όλα όσα έγιναν στις Κάννες το 2011 και η εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στο ευρω-ντιμπέιτ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Exit Poll για δήμο Θεσσαλονίκης: Πρώτος ο Μπουτάρης με διαφορά

Exit poll Δήμος Αθηναίων: Προβάδισμα Σακελλαρίδη, δεύτερος ο Καμίνης

Exit poll: Η Δούρου κάνει την ανατροπή στην περιφέρεια Αττικής

Exit poll δήμος Πάτρας: Προβάδισμα Πελετίδη, δεύτερος ο Χριστόπουλος

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε