Τρίτη, 21 Μαΐ
27oC Αθήνα

Βούτσης: Ο Τατσόπουλος μας δημιουργεί πρόβλημα με τις απόψεις του

Βούτσης: Ο Τατσόπουλος μας δημιουργεί πρόβλημα με τις απόψεις του

Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης ομολογεί ανοιχτά πως ο Τατσόπουλος με τις απόψεις του και τη συμπεριφορά του δημιουργεί προβλήματα στο κόμμα.

Μεγάλο ξεκαθάρισμα αναμένεται να γίνει σε λίγο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανοιχτή διαμάχη Μουλόπουλου Τατσόπουλου.

Μας παραξενεύει και μας δημιουργεί πρόβλημα. Θα μου πεις άποψή του, αλλά και οι απόψεις κριτικάρονται. Νομίζω ο Πέτρος δεν κατανοεί ακριβώς αυτό που λέμε ότι είμαστε σε πολιτικό πόλεμο

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός του κλίματος ήταν πριν από λίγο ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, που ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε στον ΣΚΑΪ:
”Εγώ τα είπα ευθέως. Μας παραξενεύει και μας δημιουργεί πρόβλημα. Θα μου πεις άποψή του, αλλά και οι απόψεις κριτικάρονται. Νομίζω ο Πέτρος δεν κατανοεί ακριβώς αυτό που λέμε ότι είμαστε σε πολιτικό πόλεμο. Δε νομίζω πως έχει την ίδια άποψη. Θα τα πούμε με τον κ. Τατσόπουλο. Θέλουμε να συζητήσουμε. Τα είπαμε μαζί και την Παρασκευή. Υπήρχαν διάφοροι διαλογισμοί που δημιουργούσαν και δημιουργούν πρόβλημα και μας παραξενεύουν”.

Ενθαρρύνουμε πολιτικά, ιδεολογικά και κοινοβουλευτικά όσους σηκώσουν το ανάστημα τους. Αυτό το έκανε η κ. Τζάκρη

Για τις φήμες περί προσχώρησης της Θεοδώρας Τζάκρη στο ΣΥΡΙΖΑ ο Ν. Βούτσης δήλωσε:’
”Εμείς προχωράμε με τους βουλευτές που εξέλεξε ο κόσμος στις γραμμές μας και δεν έχουμε ενδιαφέρον ποσοτικής επαύξησης. Ενθαρρύνουμε πολιτικά, ιδεολογικά και κοινοβουλευτικά όσους σηκώσουν το ανάστημα τους. Αυτό το έκανε η κ. Τζάκρη. Θα δούμε”.

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε