Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Χρυσή Αυγή: Για όλα φταίει ο Δραγασάκης – Λειτούργησε ως κομματόσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ

Χρυσή Αυγή: Για όλα φταίει ο Δραγασάκης – Λειτούργησε ως κομματόσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ

“Το Χάιλ Χίτλερ το φώναζε ο θίασος του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστή τον Πάντζα που νομίζει ότι η βουλή είναι δελφινάριο” σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.

Όλη η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής

“Όλα τα διεφθαρμένα κόμματα του συστήματος, δεξιά και αριστερά, ενώθηκαν και πάλι κατά της Χρυσής Αυγής, γιατί εμείς είμαστε η μόνη φωνή της Αλήθειας, η μόνη φωνή των Ελλήνων μέσα στη βουλή. Μας πολεμούν όλοι, άρα πάμε καλά. Την απόλυτη ευθύνη για τα χθεσινά γεγονότα φέρει ο Δραγασάκης. Δε λειτούργησε ως πρόεδρος της βουλής, αλλά ως κομματόσκυλο του Σύριζα. Γελοιοποιήθηκε παρακαλώντας διαρκώς τον φρούραρχο, ο οποίος ασφαλώς αδιαφόρησε, γιατί οποιαδήποτε παρέμβαση αστυνομίας κατά βουλευτή είναι αντισυνταγματική. Κανένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν απεβλήθη. Αποχωρήσαμε αρνούμενοι να συμμετέχουμε στις αθλιότητες των συριζαίων. Το “Χάιλ Χίτλερ” το φώναζε ο θίασος του Σύριζα με πρωταγωνιστή τον Πάντζα που νομίζει ότι η βουλή είναι δελφινάριο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Βουλή του “Χάιλ Χίτλερ” – Η αλήθεια των κομμάτων για το ποιός το εκστόμισε – Μόνο ο Γ. Πάντζας έχει καταγραφεί στα πρακτικά

Σάλος με το Χάιλ Χίτλερ στη Βουλή! Χρυσή Αυγή: Δεν το είπαμε εμείς αλλά ο Κοντονής του ΣΥΡΙΖΑ – Η οργισμένη απάντηση του βουλευτή στο Newsit

Τα πειθαρχικά μέτρα που προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής

Ναζιστική πρόκληση από την Χρυσή Αυγή! Αποχώρησαν φωνάζοντας “Χάιλ Χίτλερ” μετά την αποβολή από την αίθουσα του βουλευτή τους Π. Ηλιόπουλου!

Χρυσή Αυγή: Συριζαίοι φώναζαν το… «Χάιλ Χίτλερ»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε