Site icon NewsIT

Αγιασμός στην Βουλή: Ποιοι πολιτικοί αρχηγοί έλειπαν

04.10.2021 | 11:00
Αγιασμός στην Βουλή: Ποιοι πολιτικοί αρχηγοί έλειπαν

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (Α) στον αγιασμό για την έναρξη των εργασιών της Γ΄ Συνόδου από τον Μητροπολίτη Κασσανδρείας Νικόδημο και τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, στην Ολομέλεια της Βουλής, Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά και με απουσία των υπολοίπων τριών πολιτικών αρχηγών ο αγιασμός  της Ολομέλειας της Βουλής για την έναρξη της Γ Συνόδου της ΙΣΤ Κοινοβουλευτικής περιόδου.

Ο καθιερωμένος αγιασμός πραγματοποιήθηκε από τον μητροπολίτη Κασσανδρείας Νικόδημο και τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

Από τον αγιασμό αυτό που σχολιάσθηκε ήταν η «μοναξιά» του  Πρωθυπουργού  Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς ήταν μόνος στα υπουργικά έδρανα καθώς όσοι κοινοβουλευτικοί υπουργοί ή υφυπουργοί παρέστησαν επέλεξαν προφανώς τα βουλευτικά τους έδρανα. Επίσης, ο έντονος ερανισμός στο μέτωπο που επεφύλαξε στον Αλέξη Τσίπρα ο μητροπολίτης Νικόδημος, προκαλώντας τα σχόλια των βουλευτών.

Ο μητροπολίτης πάντως γνωρίζοντας… έρανε εκ του μακρόθεν τα αριστερά έδρανα όπου κάθετε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ ενώ δεν προέταξε σε κανένα από τους πολιτικούς αρχηγούς μαζί με τον βασιλικό και τον σταυρό.

Ο μητροπολίτης Κασσανδρείας ευχήθηκε «Καλή και  ευλογημένη κοινοβουλευτική περίοδο με σωστά βουλεύματα», ενώ αποχωρώντας με τα μέλη της ΔΙΣ είχε σύντομη συνομιλία με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version