Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αλέξης Τσίπρας: Του έστησαν… καρτέρι στο αεροπλάνο και τον αποκάλεσαν προδότη! video

Αλέξης Τσίπρας: Του έστησαν… καρτέρι στο αεροπλάνο και τον αποκάλεσαν προδότη! video
Φωτογραφία αρχείου InTime News

Αυτό που του έτυχε στην πτήση της επιστροφής από τις Βρυξέλλες, μάλλον δεν το περίμενε ο Αλέξης Τσίπρας. Το να τον πλησιάσει δηλαδή κάποιος και να αρχίσει να τον χαρακτηρίζει «προδότη» που θα έπρεπε να είναι φυλακή.

Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε στόχος φραστικής επίθεσης από τη δικηγόρο και δημοσιογράφο Γεωργία Μπιτάκου, που είχε πρωτοστατήσει στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Τσίπρας και Μπιτάκου έτυχε να βρίσκονται στην ίδια πτήση και όταν η δεύτερη κατάλαβε πως συνταξιδεύει με τον πρώην πρωθυπουργό, τον πλησίασε και άρχισε να καταγράφει με το κινητό της τα όσα έγιναν.

Πλησιάζοντας τις θέσεις όπου κάθονταν ο Αλέξης Τσίπρας και η Έφη Αχτσιόγλου, η Γεωργία Μπιτάκου αρχικά ρώτησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αν γνωρίζει τον Καραβίτη. «Κάτι μου λέει» της απάντησε ήρεμος ο Αλέξης Τσίπρας και τότε άρχισε το… «στόλισμα».

«Α, κάτι σας λέει. Ήταν το πρωτοπαλίκαρο του Παύλου Μελά», του λέει η Γεωργία Μπιτάκου και ξεκινά τη φραστική επίθεση με την κατηγορία πως ο πρώην πρωθυπουργός καταπάτησε το Σύνταγμα!

«Γελάτε, κυκλοφορείτε ελεύθερος, αλλά πολύ σύντομα θα βρεθείτε και στη φυλακή. Εκεί είναι η θέση σας κανονικά» ακούγεται να λέει η Γεωργία Μπιτάκου στον Αλέξη Τσίπρα, που την κοιτά ψύχραιμος. Δεν ακούγεται τι της απαντά αλλά εκεί σε κάποια στιγμή λέει «στο ψυχιατρείο ε;».

«Ο χειρότερος φασίστας που γεννήθηκε, προδότης και καταδότης στην πατρίδα είστε εσείς» συνέχισε απευθυνόμενη στον Αλέξη Τσίπρα η Γεωργία Μπιτάκου, πριν οι άνδρες της ασφάλειας του πρώην πρωθυπουργού της ζητήσουν να απομακρυνθεί.

«Δεν έχω δικαίωμα; Μου κατέστρεψε την χώρα μου, ξεπούλησε τη Ιστορία των προγόνων μου και κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος» κατέληξε η Γεωργία Μπιτάκου.

Δείτε το video που ανέβασε στο Facebook η Γεωργία Μπιτάκου (το επίχαμο απόσπασμα από το 3.08 και μετά)

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις