Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ανδρέας Σπυρόπουλος στο Live News: Στόχος το ΠΑΣΟΚ να είναι αξιωματική αντιπολίτευση στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Ανδρέας Σπυρόπουλος στο Live News: Στόχος το ΠΑΣΟΚ να είναι αξιωματική αντιπολίτευση στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Σε ενίσχυση των ποσοστών του στη δεύτερη κάλπη της 25ης Ιουνίου ελπίζει το ΠΑΣΟΚ, μετά το διψήφιο ποσοστό που κατάφερε να συγκεντρώσει στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου.

«Έχουμε ανεβάσει 50% τις δυνάμεις μας και σε απολυτό αριθμό, πάνω από 200.000 ήρθαν και εμπιστεύτηκαν το ΠΑΣΟΚ», είπε, μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

«Έχουμε κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, είμαστε εδώ ως πρωταγωνιστές στο πολιτικό σκηνικό. Έχουμε κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα για να επιστρέψει το ΠΑΣΟΚ στην πολιτική ζωή του τόπου και να αποτελέσει έναν εναλλακτικό τρόπο διακυβέρνησης απέναντι στη ΝΔ.

Δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη η επαναφορά. Πήραμε ένα μεγάλο ποσοστό όταν όλες οι δημοσκοπήσεις έδειχναν μονοψήφιο». Σύμφωνα με τον ίδιο:«Έχουμε βάλει στόχο να είμαστε αξιωματική αντιπολίτευση και ο πόλος απέναντι στη ΝΔ».

«Τα λάθη Μητσοτάκη δεν μπορούν να καλυφθούν από το μεγάλο ποσοστό»

«Τα λάθη Μητσοτάκη δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από το υψηλό ποσοστό που πήρε. Ο κ. Τσίπρας ήταν ο καλύτερος χορηγός του», είπε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος αναφερόμενος σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνοντας:
«Αντί να αναλογιστεί τις ευθύνες του ο Τσίπρας, επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ που έκανε σκληρή και εποικοδομητική αντιπολίτευση».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις