Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Ανυποχώρητος ο Σαρίδης: “Δεν ζητάω συγγνώμη, ούτε αποχωρώ από την Ένωση Κεντρώων”

Ανυποχώρητος ο Σαρίδης: “Δεν ζητάω συγγνώμη, ούτε αποχωρώ από την Ένωση Κεντρώων”
Φωτογραφία Eurokinissi

Ανένδοτος να ζητήσει συγγνώμη εμφανίστηκε στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ένωσης Κεντρώων ο βουλευτής Γιάννης Σαρίδης για το πρόβλημα που του καταλογίζεται ότι δημιούργησε στους κόλπους του κόμματος με την παραίτησή του από την θέση του γραμματέας της ΚΟ της ΕΚ εξαιτίας της συμπεριφοράς του συναδέλφου του, Δημήτρη Καβαδέλλα.

Η στάση αυτή του Γιάννη Σαρίδη επιτείνει το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί, ενώ εκτιμάται ότι έρχεται πιο κοντά η ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή.

Ο κ. Γιάννης Σαρίδης εξερχόμενος από τη συνεδρίαση της ΚΟ είπε ότι “το θέμα της διαγραφής μου είναι θέμα που αφορά τον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Λεβέντη” και ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται ο ίδιος να παραιτηθεί και να παραδώσει στο κόμμα την έδρα του.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες μίλησε για «αδιέξοδο» και πως θα συνεδριάσει με τα παλαιότερα στελέχη του κόμματος, προκειμένου να αποφασίσουν για την διαγραφή του βουλευτή.
Ο πρόεδρος της ΕΚ, Βασίλης Λεβέντης, πάντως, φέρεται να έχει και νέο «πονοκέφαλο», καθώς και ο βουλευτής Αριστείδης Φωκάς κατά την διάρκεια της συνεδρίασης εξέφρασε αγωνία για την πορεία του κόμματος εν όψει εκλογών.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις