Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Bαθιά συγκλονισμένος από τον τραγικό θάνατο του Κυριάκου Γριβέα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Bαθιά συγκλονισμένος από τον τραγικό θάνατο του Κυριάκου Γριβέα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης!
φωτογραφία: Eurokinissi

Βαθιά θλίψη σκόρπισε στη Νέα Δημοκρατία η είδηση του τραγικού θανάτου, σε τροχαίο στην Λακωνία, του ιστορικού στελέχους του κόμματος, Κυριάκου Γριβέα.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Είμαι βαθιά συγκλονισμένος από τον θάνατο του Κυριάκου Γριβέα.

Ήταν σημαντικό στέλεχος της παράταξής μας, παρών σε κάθε μάχη εδώ και πολλά χρόνια. Ένας αφανής στρατιώτης της, από εκείνους που δεν επεδίωξαν αξιώματα ή δόξα, αλλά με τη δουλειά και τη φλόγα τους κράτησαν την παράταξή μας όρθια σε δύσκολους καιρούς.

Τον γνώρισα πριν από πολλά χρόνια καθώς ήταν στενός συνεργάτης του πατέρα μου. Και με τα χρόνια έγινε και για μένα ένας καλός και πολύτιμος φίλος. Θα μου λείψει, όπως θα λείψει και σε χιλιάδες στελέχη της παράταξής μας που τον γνώρισαν και αγωνίστηκαν μαζί του.

Στη γυναίκα του Αθηνά και τα παιδιά του στέλνω την αγάπη μου και τα πιο θερμά συλλυπητήριά μου”.

ΟΝΝΕΔ: Ο Κυριάκος Γριβέας άφησε ανεκτίμητη παρακαταθήκη

Σήμερα η ΟΝΝΕΔ πενθεί την απώλεια ενός σημαντικού κομματιού της ιστορίας της. Ο θάνατος του Κυριάκου Γριβέα, ενός ιστορικού στελέχους της ΟΝΝΕΔ με σπουδαία και συνεπή διαδρομή στη νεολαία και την παράταξή μας, μας γεμίζει θλίψη. Χρέος μας είναι να τιμούμε καθημερινά και έμπρακτα τη μνήμη του και το παράδειγμα που μας άφησε ως ανεκτίμητη παρακαταθήκη, ένα παράδειγμα που αποτέλεσε συνδετικό κρίκο και σημείο αναφοράς ανάμεσα στις γενιές των ΟΝΝΕΔιτών. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Για το Γραφείο Τύπου

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις