Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Δένδιας – Τσαβούσογλου: Το Twitter αποθεώνει τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών – «Ξεμπρόστιασε τον Τούρκο»

Δένδιας
Reuters

«Φωτιά» στο Twitter έβαλε ο Νίκος Δένδιας. Οι απαντήσεις του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών σε όσα ανέφερε ο Τούρκος ομόλογός του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, δημιουργώντας του φανερό εκνευρισμό, προκάλεσαν έναν πραγματικό χαμό και στα social media.

Το ελληνικό Twitter χτύπησε «κόκκινο» με το hashtag #Δενδιας να εκτοξεύεται μέχρι τις πρώτες θέσεις. Προηγήθηκε το απίστευτο διπλωματικό μπρα ντε φερ μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες του Νίκου Δένδια με τον επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στην «έδρα» του.

Click4more: Δένδιας – Τσαβούσογλου: Η εντολή Μητσοτάκη στον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών (video)

Μετά τη συνάντηση των δύο αντιπροσωπειών στην Άγκυρα, Δένδιας και Τσαβούσογλου αντάλλαξαν βέλη «on air» κατά τη διάρκεια των δηλώσεών τους, σε ένα πρωτοφανές, φραστικό, «θερμό επεισόδιο», που σίγουρα θα μείνει στην Ιστορία!

Δείτε τα κορυφαία tweets:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μετά την πρωτοφανή αντιπαράθεση των δύο ανδρών στη συνέντευξη Τύπου, ο Νίκος Δένδιας επιχείρησε στο τέλος να ελαφρύνει το κλίμα που είχε βαρύνει επικίνδυνα, λέγοντας στον Τούρκο ομόλογό του:

«Ελπίζω η διαφωνία μας να μην σε οδηγήσει να ακυρώσεις την πρόσκληση για δείπνο γιατί πεινάω εξαιρετικά».

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι υπήρξε πρόσκληση του Νίκου Δένδια στον Μεβλούτ Τσαβούσογλου να επισκεφθεί την Αθήνα.

Απώτερος στόχος, να προετοιμαστεί συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις