Πολιτική

Διαψεύδει και η ΕΚΤ το δημοσίευμα της Die Zeit για τον Ευ. Βενιζέλο

Διαψεύδει εκπρόσωπος της ΕΚΤ το δημοσίευμα γερμανικής εφημερίδας για το περιεχόμενο της συνάντησης του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Γκεργκ Άσμουσεν.

Απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο εκπρόσωπος της ΕΚΤ, Γουίλιαμ Λέλιφελντ, δήλωσε ότι «η περιγραφή δεν είναι σωστή».

Στο δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Die Zeit» αναφερόταν ότι ο κ. Βενιζέλος είχε ρωτήσει τον κ. Άσμουσεν «εάν θα μπορούσε κανείς να αλλάξει τους αριθμούς, ώστε το χρηματοδοτικό κενό να φαίνεται μικρότερο ή να εξαφανιστεί τελείως».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει ήδη διαψεύσει το δημοσίευμα, τονίζοντας στην ανακοίνωσή του ότι αναμένει διάψευση και από τον κ. Άσμουσεν και από την ΕΚΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Die Zeit: Ο Βενιζέλος ζήτησε να ”μαγειρευτεί” το έλλειμμα!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Alco: Νίκος Δένδιας και Κυριάκος Πιερρακάκης οι πιο επιτυχημένοι Υπουργοί της Κυβέρνησης
Στο ερώτημα «ποιον εμπιστεύεστε για Πρωθυπουργό», ο Κυριάκος Μητσοτάκης (28%) διατηρεί μεγάλο προβάδισμα από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, ωστόσο με μεγάλη διαφορά προηγείται ο... κανένας (35%)
Ο Νίκος Δένδιας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν καταγράφουμε απλώς το πρόβλημα της στέγασης, το αντιμετωπίζουμε με στοχευμένα μέτρα
«Η Κυβέρνηση αναπτύσσει συνολικά 40 δράσεις συνολικού προϋπολογισμού άνω των 6,5 δισ. ευρώ για τη στεγαστική κρίση», σημειώνει ο Πρωθυπουργός σε άρθρο του στο ηλεκτρονικό Onside της ΟΝΝΕΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 1
Σωκράτης Φάμελλος για τη μήνυση από την Ομάδα Αλήθειας: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί νοικοκύρης»
«Η μήνυση εναντίον μου, που προανήγγειλε η Ομάδας Αλήθειας, ο μηχανισμός προπαγάνδας του κ. Μητσοτάκη, αποτελεί ευθεία επίθεση κατά της Δημοκρατίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1