Site icon NewsIT
10:15 Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Δίκη Τσοχατζόπουλου: Καταθέτουν Βάσω Παπανδρέου και Γιάννος Παπαντωνίου

Ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που δικάζει την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου για τις "χρυσές μίζες" βρίσκονται οι πρώην υπουργοί Γιάννος Παπαντωνίου και Βάσω Παπανδρέου.

Οι δυο πρώην υπουργοί έχουν κληθεί να καταθέσουν για την εποχή της υπογραφής συμβάσεων για τα εξοπλιστικά προγράμματα των υποβρυχίων και των TOR-m1 μετά από σχετική απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου.

Η κατάθεση, κυρίως, του Γιάννου Παπαντωνίου, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μια και εξοπλιστικές συμβάσεις και επί των ημερών του αποτελούν αντικείμενο ερευνών από αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, ενώ και στελέχη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας επί της υπουργίας του ήδη βρίσκονται στη δίκη δικαστικών εκκρεμοτήτων.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version