Site icon NewsIT

Δημήτρης Τσιόδρας: Ο Στέφανος Κασσελάκης αντέγραψε ιστορία για τον Παπαδιαμάντη για τον σταυρό στην κολυμβήθρα

21.04.2024 | 18:47
Δημήτρης Τσιόδρας: Ο Στέφανος Κασσελάκης αντέγραψε ιστορία για τον Παπαδιαμάντη για τον σταυρό στην κολυμβήθρα

Την πόλη του Άργους επισκέφθηκε σήμερα 28 Ιανουαρίου 2024, ο Δημήτρης Τσιόδρας, Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Τον κ. Τσιόδρα υποδέχθηκε στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, όπου τον καλωσόρισε μαζί με Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας καθώς και τον Βουλευτή του νομού κ. Γιάννη Ανδριανό. Ο κ. Τσιόδρας ευχαρίστησε τον κ. Μαλτέζο για την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε με τους συνεργάτες του, ενώ αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Νεοχώρι, που υπάγεται διοικητικά στο Δήμο Άργους - Μυκηνών. Με την σειρά του ο Δήμαρχος, τον ευχαρίστησε για την σημερινή παρουσία, δίνοντας του ως αναμνηστικό δώρο την εικόνα του Πολιούχου της πόλης, Αγίου Πέτρου - Επισκόπου Άργους. Οι δυο τους που συνδέονται με σχέσεις φιλίας, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που απασχολούν τους πολίτες του Δήμου, ενώ ο κ. Μαλτέζος τόνισε την συνεισφορά του Πρωθυπουργού, όσο και της Κυβέρνησης σε ολόκληρη την Αργολίδα. (Βασίλης Παπαδόπουλος/Eurokinissi)

Η αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη για τον σταυρό στην κολυμβήθρα είναι αντιγραφή από βιβλίο για τον Αλέξανδρο  Παπαδιαμάντη. Αυτό επισημαίνει, με ανάρτησή του στο Facebook, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Τσιόδρας.

Το «θαύμα – οιωνός» του Στέφανου Κασσελάκη, είναι «φωτοκόπια μίας παράδοσης που αναφέρεται στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη», αναφέρει ο Δημήτρης Τσιόδρας στην ανάρτησή του.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για αντιγραφή – λογοκλοπή, σε σχέση με όσα είχε πει για τη βάφτισή του και τον σταυρό από λάδι που σχηματίστηκε στην κολυμβήθρα.

Ο Δημήτρης Τσιόδρας παρέθεσε, επίσης, και το σχετικό κομμάτι από βιβλίο «Η λειτουργική παράδοση στον Παπαδιαμάντη» (1994) του καθηγητή Θεολογίας του ΑΠΘ, Ανέστη Κεσελόπουλου.

«Ο Κασσελάκης και η αντιγραφή μιας ιστορίας για τον Παπαδιαμάντη

Στο προεδρικό επιτελείο της Κουμουνδούρου, αγωνίζονται να καλύψουν το πολιτικό κενό του αρχηγού τους και να τον βοηθήσουν να σταθεί κάπως – έστω ως «χαλκός ηχών και κύμβαλον αλαλάζον». Όταν όμως, ο αρμόδιος του… τμήματος θρησκευτικής προπαγάνδας (!) πάσχει από πλήρη έλλειψη φαντασίας και καταφεύγει στην αντιγραφή – λογοκλοπή, τότε είναι αναπόφευκτο να τους πιάσουν «με τη γίδα στην πλάτη». Και να αποκαλυφθεί ότι το… θαύμα-οιωνός που δήθεν συνέβη στη βάπτιση του εισαγόμενου προέδρου Στέφανου, είναι φωτοκόπια μιας παράδοσης που αναφέρεται στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη. «Κόπι πάστε», που θά ‘λεγε και ο Πολάκης – η ψυχή του προέδρου Στέφανου, δηλαδή! Η απόδειξη στη φωτογραφία, από το βιβλίο «Η λειτουργική παράδοση στον Παπαδιαμάντη» (1994) του καθηγητή Θεολογίας του ΑΠΘ Ανέστη Κεσελόπουλου».

 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version