Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Εκλογές 2023: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για καφέ στην Ερμού – Στο Μικρολίμανο ο Αλέξης Τσίπρας

Εκλογές 2023: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για καφέ στην Ερμού – Στο Μικρολίμανο ο Αλέξης Τσίπρας

Μία ημέρα πριν από τη μεγάλη “μάχη” των εκλογών της 21ης Μαΐου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξαν να περάσουν ένα χαλαρό μεσημέρι με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε για χαλαρό καφέ στην Ερμού με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους. Κατά την άφιξη του σε έναν από τους πιο γνωστούς και πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φωτογραφήθηκε με πολίτες και πολλούς τουρίστες, οι οποίοι αναγνώρισαν τον Έλληνα πρωθυπουργό και έσπευσαν για μία selfie.  

Κατά τη συνομιλία του με τους δημοσιογράφους στο καφέ “Ερμού 18”, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτελέσμα των εκλογών, ενώ αποκάλυψε ότι απόψε θα δειπνήσει με την οικογένεια του. “Ήταν μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδος. Εμείς επιλέξαμε να μιλάμε για το μέλλον. Ο κόσμος ήταν πιο ζεστός απέναντί μου συγκριτικά με το 2019, με ξέρει καλύτερα”, είπε χαρακτηριστικά.

Στο Μικρολίμανο ο Αλέξης Τσίπρας

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε το “Mira Restaurant” στο Μικρολίμανο, για να παραθέσει γεύμα στους πολιτικούς συντάκτες στις 13.00.

Πρώτη στο εστιατόριο έφτασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, η οποία υποδέχθηκε στον Αλέξη Τσίπρα.

Σε χαλαρή διάθεση ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε ότι βρίσκεται στην έδρα του Ολυμπιακού που αγωνίζεται αύριο στο final four και πρόσθεσε με νόημα ότι θα πρέπει να αναμένουμε δηλώσεις μετά τις 11 μ.μ.

Έκανε λόγο για “πυκνή” προεκλογική περίοδο με πολλές συγκεντρώσεις και συνεντεύξεις και ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που “έτρεξαν” μαζί του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΣΟΥΤΣΑ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις