Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Εκλογές – Ζέφη Δημαδάμα: Δεν θα είναι υποψήφια του ΠΑΣΟΚ – Αιχμηρή ανάρτηση για «πλούσιους και γόνους»

Εκλογές – Ζέφη Δημαδάμα: Δεν θα είναι υποψήφια του ΠΑΣΟΚ – Αιχμηρή ανάρτηση για «πλούσιους και γόνους»
Intime αρχείο

Την απόφασή της να μην είναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές γνωστοποίησε η Ζέφη Δημαδάμα. «Η πολιτική δεν είναι επάγγελμα», τονίζει σε ανάρτησή της στα social media η στενή συνεργάτης της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά.

Η Ζέφη Δημαδάμα, αντιπρόεδρος Γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES), ανακοίνωσε πως δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής σε αυτές τις εκλογές, αλλά θα παραμείνει «στρατιώτης» του ΠΑΣΟΚ.

Με μία ανάρτηση, αρκετά αιχμηρή για την πολιτική και τους πολιτικούς, η κ. Δημαδάμα δημοσιοποίησε την απόφασή της, λίγο πριν εγκριθούν οι υποψήφιοι που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες εκλογές.

Η στενή συνεργάτιδα της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, με ανάρτησή της στο Facebook, σημειώνει πως θα συνεχίσει να δίνει μάχες για το κίνημα και την Ελλάδα.

Ζέφη Δημαδάμα: «Η πολιτική αφορά πλούσιους ή γόνους»

Στη συνέχεια, η κ. Δημαδάμα επισημαίνει ότι «η πολιτική σήμερα έχει τοξικότητα, έχει δυσκολίες – περισσότερες και σκληρότερες για τις γυναίκες υποψήφιες – ενώ θέλει ανεξάντλητους οικονομικούς πόρους», προσθέτοντας χαρακτηριστικά και εντός παρένθεσης: «(δεν έχω ούτε θέλω να έχω χορηγούς)».

Και τονίζει πως «αφορά μόνο τους πλούσιους ή τους γόνους, τα παιδιά πολιτικών που κρατούν την ”παράδοση” με το επίθετό τους, τους καρεκλοκένταυρους ή τους υποψήφιους του κομματικού σωλήνα. Όχι τους επιστήμονες, όχι τους ανθρώπους της κοινωνίας…».

Αναφερόμενη έπειτα στις τελευταίες εκλογές υπό την Φώφη Γεννηματά και σε αυτές που έρχονται υπό τον Νίκο Ανδρουλάκη, η Ζέφη Δημαδάμα σημειώνει:

«Το ποσοστό του 2019, δηλαδή το 8,1%, ήταν άθλος όταν παραλάβαμε ένα ρημαγμένο κόμμα», «και τώρα με αρχηγό τον Ν. Ανδρουλάκη, θα ξαναδώσουμε όλοι και όλες μαζί αγώνες για ακόμη ψηλότερα και ψηλότερα».

«Ψηλότερα για το Κίνημά μας, το ΠΑΣΟΚ, το κίνημα σοσιαλισμού του Ανδρέα Παπανδρέου για την Ελλάδα και τους πολίτες», καταλήγει στην ανάρτησή της.

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις