Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

“Εκλογή του Σαμαρά “κλείνει” τον ΛΑ.Ο.Σ.”

“Εκλογή του Σαμαρά “κλείνει” τον ΛΑ.Ο.Σ.”
“Αν εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς, τότε ο ΛΑΟΣ θα κατεβάσει ρολά”, υποστήριξε…

μιλώντας στον σταθμό “ΘΕΜΑ 98.9” η Κατερίνα Παπακώστα. 

Με τη δήλωση-βόμβα η κ.Παπακώστα -εκ των φανατικών υποστηρικτών του Α.Σαμαρά- θέλησε να δείξει ότι ο Μεσσήνιος πολιτικός θα ενώσει, αντί να διχάσει την ευρύτερη κεντροδεξιά, έστω κι αν προεξόφλησε μιά “διολίσθηση” της ΝΔ προς τα “άκρα”. 

Ο έτερος “λοχαγός” του Α.Σαμαρά, Πάνος Παναγιωτόπουλος, προσκάλεσε χθες τον Δημήτρη Αβραμόπουλο να συστρατευθεί με τον πρώην υπουργό Πολιτισμού, διεκδικώντας τη θέση του γραμματέα της Ν.Δ.

Συνεργάτες του κ. Αβραμόπουλου δηλώνουν ότι μετά την αποχώρησή του από την κούρσα της διαδοχής, ο τέως υπουργός θα παραμείνει στη γραμμή της «ουδετερότητας». Από την ομάδα των 50 στελεχών που είχαν συνυπογράψει υπέρ της υποψηφιότητάς του, η πρώτη επίσημη μετακίνηση έγινε χθες προς το στρατόπεδο του κ. Σαμαρά. Πρόκειται για τον συνδικαλιστή και πρώην μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Ν.Δ. κ. Γ. Πατσιόγιαννη.

Το μάτι προς την πλευρά του κ. Σαμαρά φαίνεται να κλείνει και η βουλευτής κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ, η οποία υπήρξε επικριτική για τις επιθετικές δηλώσεις του κ. Μεϊμαράκη προς τον τέως υπουργό Πολιτισμού.

Αντιθέτως, δύο άλλοι γαλάζιοι βουλευτές, οι κ.κ. Κ. Τσιάρας και Αλ. Δερμεντζόπουλος, που εμφανίζονταν ως υποστηρικτές του κ. Αβραμόπουλου, εμμέσως πλην σαφώς τάχθηκαν υπερ της υποψηφιότητα της κ. Μπακογιάννη.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε