Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Επίσκεψη Πομπέο: Γραβιέρα, καλτσούνια και ρακή το πρώτο βράδυ στα Χανιά – Όλο το σημερινό πρόγραμμα

Επίσκεψη Πομπέο: Γραβιέρα, καλτσούνια και ρακή το πρώτο βράδυ στα Χανιά – Όλο το σημερινό πρόγραμμα

Λιτά κεράσματα με «έντονη γεύση» όμως από Κρήτη απόλαυσαν ο Μάικ Πομπέο και η σύζυγός του Σούζαν στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στο Ακρωτήρι στα Χανιά

Το πρωθυπουργικό ζεύγος δεν παρέθεσε δείπνο στον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών και τη σύζυγό του κρητικούς μεζέδες όπως γραβιέρα με παξιμάδι, κρητικά καλλιτσούνια και ρακή.

Ξεχωριστό πρόγραμμα θα ακολουθήσουν σήμερα οι σύζυγοι του Μάικ Πομπέο και του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Χανιά.

Click4More Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη υποδέχθηκαν το ζεύγος Πομπέο με θέα τη Σούδα

Αναλυτικότερα Σούζαν και Μαρέβα θα επισκεφθούν το πρωί της Τρίτης  το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας και στη συνέχεια θα κάνουν βόλτα στο παλιό λιμάνι των Χανίων όπου και θα γευματίσουν.

Το σημερινό πρόγραμμα Κυριάκου Μητσοτάκη και Μάικ Πομπέο

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, σε λίγη ώρα οι κ.κ. Μητσοτάκης και Πομπέο θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Βάσης της Σούδας.

Στις 11:20 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνάντηση αντιπροσωπιών στην 115 Πτέρυγα Μάχης. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Στη 1:15 μ.μ., ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Πομπέο θα έχουν γεύμα εργασίας στο πατρικό σπίτι του πρωθυπουργού.

Στις συναντήσεις θα συμμετάσχουν από ελληνικής πλευράς ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος και η διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του πρωθυπουργού, πρέσβης Ελένη Σουρανή.

Στις 5 το απόγευμα, ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ θα επισκεφτούν τον αρχαιολογικό χώρο της Απτέρας, παρουσία της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνας Μενδώνη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις