Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Φώφη Γεννηματά: Αποσύρει την υποψηφιότητά της από τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ

Φώφη Γεννηματά
Φωτογραφία αρχείου: Intime

Με ανακοίνωσή της, η Φώφη Γεννηματά κάνει γνωστό πως μετά και τη νέα περιπέτεια της υγείας της δεν θα είναι υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Στην ίδια ανακοίνωση, η Φώφη Γεννηματά υπογραμμίζει πως τόσο ως Πρόεδρος του κόμματος μέχρι τις εκλογές, όσο και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητά της θα είναι η «ενότητα και η προοπτική της παράταξης».

Αναλυτικά η δήλωση που έκανε η Φώφη Γεννηματά

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».

Την δήλωση αυτή ανήρτησε η Φώφη Γεννηματά και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Δείτε την

Θυμίζουμε πως λίγα λεπτά νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ εισήχθη το βράδυ της Δευτέρας, 12.10.2021, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, με συμπτώματα ατελούς ειλεού.

Με βάση τα όσα αναφέρονται στο σχετικό ιατρικό ανακοινωθέν του Ευαγγελισμού, η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

Το ιατρικό ανακοινωθέν του Ευαγγελισμού

«Η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις