Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Φώφη Γεννηματά: «Βράχος» στην μάχη της με τον καρκίνο ο Ανδρέας Τσούνης

Φώφη Γεννηματά
Φωτογραφία αρχείου: Intime

Η Φώφη Γεννηματά είχε «αναμετρηθεί» με τον καρκίνο και την πρώτη φορά τον κέρδισε. Την δεύτερη, δυστυχώς δεν τα κατάφερε και την Δευτέρα, 25.10.2021, πέθανε σε ηλικία μόλις 56 ετών.

Η Φώφη Γεννηματά είχε μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για αυτή τη μάχη. Ποτέ δεν κρύφτηκε και ποτέ δεν μάσησε τα λόγια της. Είχε πει ότι την φόβιζε το ενδεχόμενο να μην προλάβει να δει τα παιδιά της να μεγαλώνουν. Ήθελε να κερδίσει τη μάχη για να χαρεί την οικογένειά της. Το ήθελε και το κατάφερε την πρώτη φορά, πριν 13 χρόνια…

Η Φώφη Γεννηματά και το στήριγμά της

Η Φώφη Γεννηματά σε όλη αυτή την πολυετή μάχη που έδινε με τον καρκίνο είχε πάντα στο πλευρό της τον σύζυγό της, Ανδρέα Τσούνη. Ήταν από τους ανθρώπους που δεν την άφησαν ποτέ, καθώς την στήριζε, αθόρυβα και διακριτικά. Της έδινε κουράγιο, ήταν το στήριγμά της. Ο θάνατος της προέδρου του ΚΙΝΑΛ έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο αφού η επιδείνωση της υγείας της ήταν δραματική και η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή έπειτα από 14 μέρες νοσηλείας στον Ευαγγελισμό.

Ποιος είναι ο Ανδρέας Τσούνης

Η Φώφη Γεννηματά και ο Ανδρέας Τσούνης παντρεύτηκαν το 2003. Ο Ανδρέας Τσούνης είναι οδοντίατρος και εργαζόταν στο νοσοκομείο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού «Ερρίκος Ντυνάν» από το οποίο παραιτήθηκε το 2014. «Με τον Ανδρέα μάς δένει η τρέλα μας», έλεγε πριν από δύο χρόνια η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας για εκείνον.

«Εκτός από τον έρωτα, κακά τα ψέματα, μας δένουν οι καλές και οι δύσκολες στιγμές, κι εμείς δεν περάσαμε και λίγα. Και ο τρόπος που τα αντιμετωπίσαμε έχουν ως αποτέλεσμα αυτή η… κολόνια να κρατάει τόσα χρόνια. Καθένας φτιάχνει τη δική του συνταγή. Είναι θέμα χημείας. Τα συστατικά; Έρωτας, κατανόηση, εκτίμηση, σεβασμός, βαθιά αγάπη. Υστέρα από όλα αυτά, όπως καταλαβαίνετε, την Αιμιλία θα τη συμβούλευα να ερωτευτεί με όλη της την ψυχή και να αγαπήσει με όλο της το είναι», έλεγε για τον σύζυγό της η Φώφη Γεννηματά.

Click4more: Φώφη Γεννηματά: Η μάχη που γνώριζε ότι θα χάσει στον Ευαγγελισμό – Η πορεία μιας γυναίκας που έφτασε ψηλά

Η Αιμιλία είναι η μεγάλη κόρη της προέδρου του ΚΙΝΑΛ από τον γάμο της με τον πρώτο της σύζυγο, Αλέξανδρο Ντέκα, και είναι σήμερα 24 ετών, αρχιτέκτονας στο επάγγελμα. Η Φώφη Γεννηματά απέκτησε δύο ακόμα παιδιά με τον Ανδρέα Τσούνη, τον 17χρονο σήμερα Γιώργο και τη 15χρονη Κατερίνα…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις