Site icon NewsIT
17:59 Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Γλέζος: “Έχουμε δώσει 44 δισεκατομμύρια περισσότερα από όσα πήραμε” (VIDEO)

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος μίλησε στο Ευρωκοινοβούλιο και τόνισε πώς θα “πρέπει να σταματήσει ο στραγγαλισμός ελληνικού λαού και κυβέρνησης.

Πηγή:Eurokinissi

Πηγή:Eurokinissi

Να σταματήσει ο στραγγαλισμός ελληνικού λαού και κυβέρνησης ανέφερε ο Μανώλης Γλέζος στο Ευρωκοινοβούλιο, τονίζοντας παράλληλα πώς “ Όλα αυτά τα χρόνια μας έδωσαν 226 δισεκατομμύρια ευρώ και δώσαμε πίσω 270, 44 επιπλέον”. Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε:

“Ευημερούν οι αριθμοί αγαπητοί συνάδελφοι και υποφέρουν οι λαοί. Αυξάνονται τα κέρδη των μονοπωλίων και οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε κόλαση. Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική από αυτήν που αναφέρεται στην έκθεση. Η ανεργία σε ολόκληρη την Ευρώπη μεγεθύνεται, ο υποσιτισμός αυξάνεται. Το κλείσιμο τον καταστημάτων συνεχίζεται και οι αυτοκτονίες ανθρώπων που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα οικονομικά εξακολουθούν.

Για να ξεφύγουμε από αυτή την κατάσταση πρέπει να σταματήσει ο στραγγαλισμός από τους δανειστές και ιδιαίτερα ο στραγγαλισμός του ελληνικού λαού, ο στραγγαλισμός τις Ελλάδας.

Σας αναφέρω μονάχα ένα στοιχείο. Όλα αυτά τα χρόνια μας έδωσαν 226 δισεκατομμύρια ευρώ και δώσαμε πίσω 270, 44 επιπλέον”.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version