Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Οικονόμου για Καραμανλή: Κανένα άδειασμα – Είπε το αυτονόητο να μην μείνει καμία σκιά

Οικονόμου για Καραμανλή: Κανένα άδειασμα – Είπε το αυτονόητο να μην μείνει καμία σκιά

Μια ημέρα μετά την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου πραγματοποίησε την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Για το θέμα αυτό ο κ. Οικονόμου ρωτήθηκε αν ο πρώην πρωθυπουργός άδειασε την κυβέρνηση.

«Κανένα άδειασμα προς τον πρωθυπουργό και καμία αιχμή προς την κυβέρνηση. Αν διαβάσει κανείς προσεκτικά την παρέμβασή του θα δει ότι κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με την κυβέρνηση. Να ριχτεί άπλετο φως και να μην μείνει καμία σκιά. Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι είναι αδιανόητο να πιστεύει κανείς ότι η κυβέρνηση έχει την ευθύνη για την υπόθεση αυτή. Πρέπει να πάρουμε όλοι απαντήσεις και η κυβέρνηση έκανε αυτό από την πρώτη στιγμή. Μέσα από αυτή την διαδικασία θα φτάσουμε στο τι έγινε λαμβάνοντας υπόψιν την φύση των ζητημάτων αυτών. Κάποιοι προσπαθούν να δουν μέσα από παραμορφωτικό φακό τις απόψεις Καραμανλή. Είναι οι ίδιοι κύκλοι που του έκαναν κριτική το προηγούμενο διάστημα».

Και συνέχισε: «Δεν υπήρξε απολύτως τίποτα. Ο Κώστας Καραμανλής είπε το αυτονόητο. Δεν ανεχόμαστε να μείνει καμία σκιά στην υπόθεση αυτή. Από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν όλες οι διαδικασίες για την υπόθεση αυτή». Ερωτηθείς είπε ότι δεν υπήρξε καμία επικοινωνία ανάμεσα σε Μητσοτάκη και Καραμανλή.

«Οι εξελίξεις σε ότι αφορά την οικονομία παρουσιάζουν δυο όψεις. Η οικονομία μας έχει γερά θεμέλια και οι εξελίξεις για τις ροές και τις τιμές του φυσικού αερίου που δείχνουν έναν δύσκολο χειμώνα. Η Ελλάδα αντέχει γιατί μέσα από μια σταθερή διακυβέρνηση υπεραποδίδει η οικονομία μας», είπε ξεκινώντας την ενημέρωση ο Γιάννης Οικονόμου.

Παρέθεσε οικονομικά στοιχεία που το αποδεικνύουν και τόνισε ότι για παράδειγμα οι εξαγωγές αποτελούν το 40% του ΑΕΠ της χώρας μας.

Δείτε την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις