Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η τηλεθέαση του Τσίπρα στο OPEN

Η τηλεθέαση του Τσίπρα στο OPEN

Η συνέντευξη που παραχώρησε την Τρίτη (19/11/2019) ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον τηλεοπτικό σταθμό Open συζητείται ακόμα και σήμερα.

Ποια ήταν όμως η τηλεθέαση που έκανε ο τηλεοπτικός σταθμός Open την ώρα της συνέντευξης; Πόσο κράτησε το κοινό ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα στην δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη;

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen το τέταρτο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη το Open είχε στο λεγόμενο δυναμικό κοινό ποσοστό 12,1% και στο σύνολο 10,5%.

Με το που ξεκίνησε η συνέντευξη και από τις 19:50 έως τις 21:00, όσο δηλαδή κράτησε η συνέντευξη το ποσοστό έπεσε λίγο. Στο δυναμικό κοινό έκανε 8,8% και στο σύνολο 9,9%.

Και επειδή και στον πρώην πρωθυπουργό αλλά και σε όσους ασχολούνται με τα media αρέσουν οι αριθμοί που αποτυπώνουν την τηλεθέαση ας θυμηθούμε ότι:

Τον περασμένο Μάϊο στον Alpha η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Αντώνη Σρόιτερ είχε κάνει 29,3% στο γενικό σύνολο και 26,9% στο δυναμικό κοινό.

Στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον περασμένο Ιούνιο στην ΕΡΤ και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο είχε σημειώσει επίδοση 10,6% στο σύνολο για την ΕΡΤ σε ώρα prime time, και στο δυναμικό κοινό το ποσοστό άγγιξε μετά βίας το 6% κάνοντας 5,9%.

Ένα μήνα μετά τον Ιούλιο του 2019 σε συνέντευξη που είχε δώσει στον ΣΚΑΙ είχε σπάσει τα κοντέρ σημειώνοντας 38,05% στο γενικό σύνολο φτάνοντας έως 41,7%, ενώ στο δυναμικό κοινό σημείωσε 27,5% φτάνοντας έως και 32,9%. Αυτή βέβαια ήταν περισσότερο μια μονομαχία, παρά μια συνέντευξη…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις