Site icon NewsIT
17:24 Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Κακλαμάνης: Θα ψηφίσω το πολυνομοσχέδιο, αν…

«Εάν τηρηθούν τα υπεσχημένα σε ό,τι αφορά τις βελτιώσεις, ασχέτως που δεν θα ικανοποιηθεί το κυρίως αίτημα να αποσυρθεί το άρθρο, δεν πρόκειται να το καταψηφίσω. Διότι όταν ζητάς δέκα και σου ικανοποιούν τα έξι - επτά, δεν πας να καταψηφίσεις το άρθρο…», δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης για το πολυνομοσχέδιο.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “Βήμα” έδωσε τον τόνο για τη στάση που θα τηρήσει στην ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο.

Εξήγησε γιατί άσκησε κριτική για την απουσία των αρμόδιων υπουργών από τη συνεδρίαση της Βουλής, λέγοντας:
«Τα επίμαχα υπουργεία, σε σχέση με το πολυνομοσχέδιο, είναι τέσσερα. Οι υπουργοί, αναπληρωτές και υφυπουργοί τους είναι 15. Πώς ήταν δυνατόν, λοιπόν, να είναι παρών μόνον ο κ. Κεδίκογλου; Και οφείλω να πω μια καλή κουβέντα και για τον κ. Μαυραγάνη, που την ώρα που μίλησα μπορεί να μην ήταν, αλλά επί έξι ώρες ήταν εκεί ο άνθρωπος, που δεν είναι και κοινοβουλευτικός…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καμίνης για Κακλαμάνη: Πρόκληση να μιλάει ο δήμαρχος που άφησε οφειλές 230 εκατ. ευρώ

Έξαλλος ο Κακλαμάνης με τον Στουρνάρα: Δεν είναι εικόνα κυβέρνησης αυτή!

Κακλαμάνης σε Καμίνη: Διαλέξτε… δήμαρχος ή τραπεζίτης;

Ν.Κακλαμάνης: Στην Αλβανία του Χότζα δεν έκαναν 24 ώρες να βγουν τα αποτελέσματα!

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version