Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Καραμανλής, Πασχάλης και… προεκλογικό πάρτι γενεθλίων για τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη [pics]

Καραμανλής, Πασχάλης και… προεκλογικό πάρτι γενεθλίων για τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη [pics]

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και η σύζυγός του Νατάσα ήταν ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν στο πάρτι γενεθλίων του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για να ευχηθούν στον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ «χρόνια πολλά».

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έκλεισε τα 50 του χρόνια και το γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι, την περασμένη Παρασκευή, στο εκθεσιακό κέντρο του Δήμου Περιστερίου. Στο πλευρό του βρέθηκαν ο Κώστας Καραμανλής και η εντυπωσιακή Νατάσα Καραμανλή, που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Εκτός από τον Κώστα και τη Νατάσα Καραμανλή, στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ευχήθηκαν για τα γενέθλιά του και πολλοί βουλευτές, δήμαρχοι, στελέχη της ΝΔ και πολίτες από τη δυτική Αθήνα (σ.σ. εκεί κατεβαίνει για βουλευτής).

Από το πάρτι δεν έλειψαν τα… απρόοπτα, αφού υπήρξε διακοπή ρεύματος αλλά αυτό δεν πτόησε τους καλεσμένους του πρώην υπουργού που διασκέδασαν έως αργά το βράδυ.

Η τούρτα ήταν… υπερπαραγωγή (με το σήμα της ΝΔ και την ελληνική σημαία…), ενώ οι καλεσμένοι του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη διασκέδασαν με τους ήχους του Πασχάλη, ο οποίος είναι προσωπικός φίλος με τον πρώην υπουργό.

Φωτογραφίες: Γραφείο Τύπου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις