Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κατερίνα Νοτοπούλου: Τα… ΜΜΕ φταίνε για το σάλο με την αφίσα του Αντετοκούνμπο

Κατερίνα Νοτοπούλου: Τα… ΜΜΕ φταίνε για το σάλο με την αφίσα του Αντετοκούνμπο

Απάντηση έδωσε η Κατερίνα Νοτοπούλου μετά το σάλο με την προεκλογική αφίσα που «ανέβασε» με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και μερικές ώρες αργότερα… «κατέβασε». Μόνο που αντί να πει κουβέντα για την «ταμπακιέρα», τα έβαλε με τα ΜΜΕ.

Και τα έβαλε με τα ΜΜΕ γιατί μάλλον «είδε» το πράγμα λάθος. Το πρόβλημα δεν ήταν όσα έγραψε για τη Νέα Δημοκρατία και τη στάση της σε σχέση με το νόμο για την ιθαγένεια. Αυτό για το οποίο “ελέγχθηκε” η Κατερίνα Νοτοπούλου ήταν πως έβαλε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε προεκλογική αφίσα.

Δικαίωμά της να λέει ότι θέλει για τους πολιτικούς της αντιπάλους στο πλαίσιο της πολιτικής κουβέντας. Αλλά μέρος αυτής δεν είναι ο MVP του NBA. Αυτό βέβαια δεν αφορά μόνο την κα Νοτοπούλου. Αλλά μόνο εκείνη τον έκανε… αφίσα…

«Η χθεσινή πολιτική μου δήλωση που έκανε λόγο για την μέγιστη υποκρισία του κ. Μητσοτάκη ενόχλησε τα «γνωστά» ΜΜΕ», έγραψε στο Facebook η Κατερίνα Νοτοπούλου. Και αναφερόμενη στην αφίσα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο υποστήριξε πως «είναι προφανές πως δεν υπήρξε ούτε πρόθεση ούτε χρήση προεκλογική της μεγάλης επιτυχίας του». Γι’ αυτό και «το πολυσυζητημένο δημιουργικό (σ.σ. η προεκλογική αφίσα δηλαδή) κατέβηκε προς αποφυγή περαιτέρω παρεξηγήσεων».

Νοτοπούλου Αντετοκούνμπο
To δημιουργικό που ανέβασε η Κατερίνα Νοτοπούλου

Και καταλήγει η Κατερίνα Νοτοπούλου: «Αυτό που δεν «κατεβαίνει» και δεν ξεχνιέται είναι η καταψήφιση του νομοσχεδίου από την ΝΔ για την ιθαγένεια των παιδιών των μεταναστών. Αυτό που έμεινε είναι η απόδοση της ιθαγένειας».

Δείτε την ανάρτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις