NewsIT
19:59 Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΚΚΕ: Άπαντες σε επαγρύπνιση για τη Χρυσή Αυγή

Κάλεσμα στο λάο και τη νεολαία να είναι σε ετοιμότητα για τις εγκληματικές πράξεις της Χρυσής Αυγής, έκανε το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του.

«Το ΚΚΕ καλεί το λαό και την νεολαία σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα, για να επιβάλει σε βάθος διερεύνηση όλων των υποθέσεων, που αφορούν σε εγκληματικές πράξεις της Χρυσής Αυγής, για να ανοίξει το δρόμο για ριζικές αλλαγές προς όφελός του, όπου τα ναζιστικά μορφώματα θα είναι οριστικά, παρελθόν», επισημαίνεται για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Επίσης, το κόμμα καλεί τον λαό και την νεολαία να απαντήσουν, όπως τονίζει, στην επικίνδυνη και ανιστόρητη θεωρία των δύο άκρων, που προβάλει η κυβέρνηση, έχοντας μόνιμο στόχο την προώθηση της αντιλαϊκής πολιτικής στο όνομα της «ομαλότητας και της σταθερότητας» και την υποταγή του λαού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού Μιχαλολιάκος και Λαγός μαζί με τον Άκη – Πατέλης στις φυλακές Μαλανδρίνου μαζί με Ρουπακιά

Βέλγικα ΜΜΕ: Ο “ανατέλλων αστέρας” Κασιδιάρης και η ανοχή των αρχών στη βία της Χρυσής Αυγής

Έρχεται “βροχή” άρσης ασυλιών

BBC: Καταγγελίες – φωτιά – Χρυσαυγίτες απείλησαν να κάψουν ζωντανή μια κοπέλα

Αύριο στο αυτόφωρο η Θέμις Σκορδέλη, παραμένει κρατούμενη στη ΓΑΔΑ

Ο Κασιδιάρης πριν ένα χρόνο έβριζε και έλεγε άσχετο τον δικηγόρο που επέλεξε να τον εκπροσωπήσει – VIDEO

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version