Site icon NewsIT
13:57 | 14.05.25

Κόντρα Μαρινάκη – ΠΑΣΟΚ για τα Τέμπη: «Που χάθηκε ο κ. Ανδρουλάκης;» – «Έχει καταντήσει ο ψευταράκος του Μαξίμου»

Νίκος Ανδρουλάκης και Παύλος Μαρινάκη

Νίκος Ανδρουλάκης και Παύλος Μαρινάκης / φωτογραφεία αρχείου (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/ EUROKINISSI)

Newsit Newsroom

«Έχουμε αφωνία 24 ωρών από τον κύριο Ανδρουλάκη. Πού χάθηκε ο κύριος Ανδρουλάκης που σε άλλες περιπτώσεις έβγαινε live στην τηλεόραση;»

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη και το ΠΑΣΟΚ για τις εξελίξεις στην υπόθεση των Τεμπών μετά το πόρισμα του καθηγητή του ΕΜΠ, Δημήτρη Καρώνη με τον πρώτο να μιλά για «αφωνία του Νίκου Ανδρουλάκη» και το ΠΑΣΟΚ να τον αποκαλεί «ψευταράκο του Μαξίμου».

Ο κ. Μαρινάκης μίλησε για «χαώδη διαφορά» ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Νίκο Ανδρουλάκη υποστηρίζοντας ότι «ο πρωθυπουργός περιμένει τους επίσημους πραγματογνώμονες να αποφανθούν και τη Δικαιοσύνη ―και καλά κάνει, δεν παίρνει θέση― ενώ ο κύριος Ανδρουλάκης, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης, προανήγγειλλε μια πρόταση δυσπιστίας πάνω σε μια πιθανολόγηση. Άρα, επιμένω σε αυτό που είπα χθες. Βγαίνει χθες το πόρισμα του ΕΜΠ, το επίσημο πόρισμα της Δικαιοσύνης, και έχουμε αφωνία 24 ωρών από τον κύριο Ανδρουλάκη. Πού χάθηκε ο κύριος Ανδρουλάκης που σε άλλες περιπτώσεις έβγαινε live στην τηλεόραση; Πού είναι ο κ. Ανδρουλάκης; Δεν πρέπει να βγει και να μιλήσει; Είναι αρχηγός της Αντιπολίτευσης».

Ο «ψευταράκος» του Μαξίμου σε νέες περιπέτειες

Με σχόλιό του το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ επιτίθεται στον κυβερνητικό εκπρόσωπο αναφέροντας: «Κανείς πια δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά τον κ. Μαρινάκη. Έχει καταντήσει ο «ψευταράκος» του Μαξίμου. Ποιον Μαρινάκη να πιστέψουμε; 

Τον Μαρινάκη που διαφήμιζε ως «ευαγγέλιο» το επίσημο κρατικό πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, που έκανε λόγο για «άγνωστο καύσιμο», τον Μαρινάκη που υπερασπιζόταν τη δήλωση του Πρωθυπουργού ότι «το απίθανο σενάριο, μπορεί να είναι πιθανό» ή τον Μαρινάκη του σήμερα που μετά την πραγματογνωμοσύνη Καρώνη έβγαλε απόφαση για την τραγωδία των Τεμπών πριν τη Δικαιοσύνη;

Το ΠΑΣΟΚ έλεγξε και θα συνεχίσει να ελέγχει κοινοβουλευτικά την κυβέρνηση για τη μη ολοκλήρωση της σύμβασης 717 και τη μη εγκατάσταση τηλεδιοίκησης στον σιδηρόδρομο, για τις κυβερνητικές παραλείψεις ενώ γνώριζαν την ελλιπή ασφάλεια στο δίκτυο, για την απόφαση και χρηματοδότηση της αλλοίωσης του τόπου του δυστυχήματος χωρίς την άδεια της Δικαιοσύνης».

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version