Πολιτική

Κώστας Καραμανλής: Είμαι στη διάθεση των αρχών για να λάμψει η αλήθεια – Η δήλωση του πρώην υπουργού

«Ο εφέτης ανακριτής Λάρισας, χωρίς να κάνει κάποια αξιολόγηση ή να διατυπώνει οποιαδήποτε κατηγορία, ζητά από τη Βουλή να εκτιμήσει αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες των διατελεσάντων υπουργών»

Βέβαιος για την αθωότητά του εμφανίζεται ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής στη δήλωσή του με αφορμή τη διαβίβαση της Βουλής της δικογραφίας για την τραγωδία των Τεμπών που θα διερευνήσει ποινικές του ευθύνες.

Ο Κώστας Καραμανλής επαναλαμβάνει την αθωότητά του για την υπόθεση των Τεμπών, ενώ δηλώνει πως θα είναι στη διάθεση των αρχών.

Παράλληλα, αναφέρει χαρακτηριστικά, «χωρίς να κάνει κάποια αξιολόγηση ή να διατυπώνει οποιαδήποτε κατηγορία, ζητά από τη Βουλή να εκτιμήσει αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες των διατελεσάντων υπουργών».

Η δήλωση του Κώστα Καραμανλή

«Σήμερα ανακοινώθηκε η διαβίβαση προς τη Βουλή της δικογραφίας για το δυστύχημα των Τεμπών.

Ο εφέτης ανακριτής Λάρισας, χωρίς να κάνει κάποια αξιολόγηση ή να διατυπώνει οποιαδήποτε κατηγορία, ζητά από τη Βουλή να εκτιμήσει αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες των διατελεσάντων υπουργών. Είμαι βέβαιος για την αθωότητά μου. Όπως έχω δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν είμαι στη διάθεση των αρχών, ώστε να λάμψει η αλήθεια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιατί η κυβέρνηση ανοίγει από τώρα τον διάλογο για την άρση της μονιμότητας στο δημόσιο – Τι θα γίνει με τη Συνταγματική Αναθεώρηση
Όπως ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η διαδικασία για τη Συνταγματική Αναθεώρηση θα ξεκινήσει στην επόμενη Κοινοβουλευτική Σύνοδο και πάντως πριν από το τέλος του 2025
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης 5
Παύλος Μαρινάκης: «Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν πέθανε ο πεθερός μου»
«Ο ρόλος του Κυβερνητικού Εκπροσώπου είναι "ηλεκτρική καρέκλα", ως φοιτητής πήγαινα μπουζούκια, τώρα δίνω τα "ρέστα μου" στις ταβέρνες, λόγω ύψους δεν μπορώ να "κρυφτώ"», λέει ο Παύλος Μαρινάκης
Κατερίνα Μαχαιριώτη - Παύλος Μαρινάκης 2
Μητσοτάκης και Κεραμέως στην 44η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ: «Ο στόχος μας πάνω απ’ όλα είναι να βοηθούμε συμπολίτες μας να βρίσκουν δουλειά»
Η καρδιά της αγοράς εργασίας χτυπά σήμερα και αύριο στο Περιστέρι που χιλιάδες συμπολίτες μας θα έρθουν είτε για να βρουν δουλειά είτε γιατί θέλουν να αλλάξουν δουλειά
Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκη Κεραμέως