Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ξανθός για Μητσοτάκη: Ο πρωθυπουργός κάνει επισκέψεις στα Υπουργεία χωρίς ατζέντα

Ξανθός για Μητσοτάκη: Ο πρωθυπουργός κάνει επισκέψεις στα Υπουργεία χωρίς ατζέντα

Η πρώτη αντίδραση του πρώην υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ήρθε σήμερα, μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργείο Υγείας.

Ο πρώην υπουργός Υγείας και βουλευτής Ρεθύμνου με τον ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός, είχε την πρώτη αντίδραση σήμερα από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή την πρώτη συνάντηση εργασίας που είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τον υφυπουργό Βασίλη Κοντοζαμάνη, αλλά και τις δηλώσεις που έγιναν μετά το τέλος της συνάντησης για “Υπουργείο της Απελπισίας που θα μετατραπεί σε Υπουργείο της Ελπίδας”.

Ο Ανδρέας Ξανθός σε σχετική ανακοίνωσή του σχολιάζει πως “η ρητορική για «Υπουργείο της Απελπισίας που θα μετατραπεί σε Υπουργείο της Ελπίδας», αναδεικνύει έλλειμμα επεξεργασμένης στρατηγικής και τακτικής και όχι δυναμική ουσιαστικών αλλαγών. Ο κ.Μητσοτάκης συνεχίζει τις εθιμοτυπικές επισκέψεις στα Υπουργεία, χωρίς ατζέντα και, κυρίως, χωρίς επίγνωση της πραγματικότητας…..”

Διαβάστε τη συνέχεια στο Iatropedia.gr

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις