Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κυριάκος Μητσοτάκης – Τζο Μπάιντεν: Η Τζιλ Μπάιντεν καλωσόρισε τη Μαρέβα και τις κόρες του Πρωθυπουργού

Κυριάκος Μητσοτάκης – Τζο Μπάιντεν: Η Τζιλ Μπάιντεν καλωσόρισε τη Μαρέβα και τις κόρες του Πρωθυπουργού
Φωτογραφία Reuters

Πριν αρχίσει η δεξίωση στο Λευκό Οίκο που παραθέτει ο Τζο Μπάιντεν για τα 201 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση προς τιμήν του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, οι δύο ηγέτες προχώρησαν σε δηλώσεις, ενώ μία σύντομη ομιλία παραχώρησε και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν. 

Η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου Τκαλωσόρισε ξεχωριστά την οικογένεια του Έλληνα πρωθυπουργού, κάνοντας αναφορές στη Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τις κόρες τους, Σοφία και Δάφνη.

«Επιτέλους καλωσήρθατε στον εορτασμό των 200 ετών και στην πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο κυβερνήσεων μας. Είναι εκπληκτικό που βλέπω πολλού φίλους εδώ”, είπε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν.

Και συνέχισε: «Είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ πολλές φορές την Ελλάδα. Είναι χαρά μου που επιστρέφω αυτή τη φιλοξενία σε εσάς. Είναι τιμή μου που υποδέχομαι τον κ. Μητσοτάκη και τη σύζυγό του. Τη Σοφία, τη Δάφνη… Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να εμβαθύνουμε τις φιλικές μας σχέσεις», ανέφερε – μεταξύ άλλων – κατά την ομιλία της η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν.

Δείτε όσα είπε η Τζιλ Μπαίντεν, καθώς και τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Τζο Μπάιντεν

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις