Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαξίμου: Θα βρεθούν και θα λογοδοτήσουν οι φασίστες που επιτέθηκαν στον Κωνσταντινέα!

Μαξίμου: Θα βρεθούν και θα λογοδοτήσουν οι φασίστες που επιτέθηκαν στον Κωνσταντινέα!
φωτογραφία: Eurokinissi

Για άνανδρη επίθεση από φασίστες κάνει λόγο το Μέγαρο Μαξίμου για το περιστατικό σε βάρος του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κωνσταντινέα.

Οι φασίστες που επιτέθηκαν άνανδρα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κωνσταντινέα, θα βρεθούν άμεσα και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Αυτά για τους φυσικούς αυτουργούς. Οι ηθικοί αυτουργοί που επενδύουν στον εθνικισμό και το διχαστικό λόγο μήπως και κερδίσουν μερικές ψήφους από την Ακροδεξιά, ας αναλογιστούν επιτέλους τις ευθύνες τους, αναφέρει απόψε το Μέγαρο Μαξίμου.

ΦΩΤΟ: best-tv.gr

Η επίθεση στον Κωνσταντινέα

Επίθεση από ομάδα περίπου 30 ατόμων δέχθηκε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας έξω από το γήπεδο της Καλαμάτας, μετά το τέλος του αγώνα Καλαμάτα – Πάμισος.

Το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων επικοινώνησε με τον βουλευτή Πέτρο Κωνσταντινέα, ο οποίος δήλωσε ότι καθ’ οδόν προς το γήπεδο, και για καλή του τύχη δεν είχε μαζί το παιδί του, δέχθηκε επίθεση από περίπου 30 άτομα, μέλη ακροδεξιάς οργάνωσης που τον χτύπησαν σοβαρά, για τις θέσεις του αναφορικά με το Σκοπιανό και την Συμφωνία των Πρεσπών.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις