Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαραθώνιος: Ο Άδωνις Γεωργιάδης τρέχει τα 42 χιλιόμετρα! [pics]

Μαραθώνιος: Ο Άδωνις Γεωργιάδης τρέχει τα 42 χιλιόμετρα! [pics]
Φωτογραφία από Twitter / @AdonisGeorgiadi

Ο 36ος Μαραθώνιος είναι… εδώ και φέτος και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, δοκιμάζει τις δυνάμεις του στην αυθεντική διαδρομή.

Για μια ακόμη χρονιά η χώρα μας γίνεται το… επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, αφού ο 36ος αυθεντικός Μαραθώνιος αναβιώνει εκεί που “γεννήθηκε”. Μια διοργάνωση που έχει και φέτος χιλιάδες συμμετοχές με το πολιτικό “‘αρωμα” να μην λείπει. Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο στόχος του τερματισμού.

Μαραθώνιος – Στην αυθεντική διαδρομή ο Άδωνις Γεωργιάδης

Κάθε χρόνο και πιο… κουραστικά. Το 2017, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε τρέξει στην διαδρομή των 10 χιλιομέτρων. Όχι μόνο τερμάτισε, αλλά έσπασε και το προσωπικό του ρεκόρ, με το μήνυμά του στο Twitter να τα… λέει όλα.

Το Twitter επέλεξε και φέτος για να πληροφορήσει τους ακολούθους του πως για πρώτη φορά συμμετέχει στην αυθεντική διαδρομή των 42 χιλιομέτρων.

“Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία διότι σε λίγο ξεκινώ τον πρώτο μου πλήρη κλασικό Μαραθώνιο των 42 χλμ. Στόχος φέτος ο τερματισμός, με τον χρόνο αν όλα πάνε καλά θα ασχοληθώ από του χρόνου. Ελάτε και σεις είναι μεγάλη γιορτή και σου αλλάζει την ζωή”, τονίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης, δείχνοντας πως ο στόχος φέτος είναι το… νενικήκαμεν!

Δείτε την ανάρτηση

Σε μια πιο αναλυτική του ανάρτηση στο Facebook, αναφέρει:

“Η μεγάλη μέρα του Μαραθωνίου έφθασε. Πρώτα ο Θεός σε λίγες ώρες θα έχω τερματίσει τον πρώτο μου πλήρη κλασικό Μαραθώνιο των 42 χλμ.
Σας έχω πει πόσο με βοήθησε στην ζωή μου η άσκηση και η απόφαση να αρχίσω να τρέχω. Στην αρχή στα 5χλμ, μετά στα 10, στα 21 και σήμερα θα προσπαθήσω να τερματίσω τα 42.
Να ξέρετε ότι δεν σε βοηθάει τόσο να φτιάξεις το Σώμα σου όσο τον χαρακτήρα σου. Αλλάζεις τις συνήθειες σου, αρχίζεις να προσέχεις τι τρως και γενικά προσαρμόζεις την ζωή σου στον στόχο.
Για να φθάσω εδώ πρέπει να ευχαριστήσω τον κ. Δημήτρη Πέτσιο τον διατροφολόγο που με βοήθησε να χάσω βάρος και τους φίλους μου από την Utah των ΗΠΑ τον ομογενή Βασίλη Κάρπο και κυρίως τον κ. Franz Kolb που έχει τρέξει 52 Μαραθωνίους δρόμους και μου έδειξε ότι όλα είναι στο μυαλό και φυσικά την οικογένεια μου που ανέχεται όλες μου τις τρέλες.
Οταν αποφασίσεις να είσαι εδώ έχεις κάνει τον μισό δρόμο ήδη.
Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία να πάνε όλα καλά και να τερματίσω υγιής και σας εύχομαι και εσείς να βάλετε την άσκηση στην ζωή σας.
ΥΓ. Ο κ. Τάκης Σπαθάς βετεράνος των Μαραθωνίων ήρθε να μου ευχηθεί καλή επιτυχία. Τον ευχαριστώ”.

Δείτε την ανάρτηση

Μαραθώνιος ο… αυθεντικός

Ο 36ος Μαραθώνιος είναι εδώ και φέτος η διοργάνωση, όπως κάθε χρόνο, έχει συγκεντρώσει χιλιάδες συμμετοχές!

Περισσότεροι από 50.000 δρομείς από 105 χώρες από όλον τον κόσμο έχουν κατακλύσει το λεκανοπέδιο, αποδεικνύοντας τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής.

Εκτός από την αυθεντική διαδρομή των 42 χιλιομέτρων, περιλαμβάνονται διαδρομές 5 και 10 χιλιομέτρων, αλλά και αγώνες για παιδιά και Άτομα με ειδικές Ανάγκες.

Την εκκίνηση του αγώνα δρόμου των 10 χιλιομέτρων έδωσε στις 8.30 ακριβώς ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, από τη Λεωφόρο Βασ. Σοφίας στο Σύνταγμα.

Λίγα λεπτά μετά τις 09:00, δόθηκε και η εκκίνηση της αυθεντικής διαδρομής, από τον δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη.

Άδωνις Γεωργιάδης Μαραθώνιος Άδωνις Γεωργιάδης Μαραθώνιος

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις