Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Μαρέβα Μητσοτάκη: Το φιλί του Κυριάκου και…όλα τα βλέμματα πάνω της [pics]

Μαρέβα Μητσοτάκη: Το φιλί του Κυριάκου και…όλα τα βλέμματα πάνω της [pics]

Πρώτη φορά ως πρωθυπουργός ανέβηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο βήμα της ΔΕΘ και από το πλευρό του δεν γινόταν να απουσιάζει η σύντροφος της ζωής του. Η Μαρέβα Μητσοτάκη αλλά και το φιλί που της έδωσε ο πρωθυπουργός όταν κατέβηκε από το βήμα, έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Μια ώρα κι ένα τέταρτο μιλούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσιάζοντας το σχέδιο της κυβέρνησής του. Στην πρώτη σειρά, δίπλα στον Ινδό υπουργό Βιομηχανίας και Εμπορίου της Ινδίας, Χαρντιπ Σινγκ Πούρι, καθόταν η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές της επιλογές. Φόρεσε λευκό πουκάμισο και λευκό σακάκι, μπεζ παντελόνι και ολοκλήρωσε το σύνολό της με ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Όταν έφτασαν στο Βελλίδειο ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη, έγιναν δεκτοί με θερμά χειροκροτήματα.

Μόλις ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέβηκε από το βήμα και χαιρέτισε τον πρόεδρο της ΔΕΘ, έδωσε ένα φιλί στη σύζυγό του, ενώ όσοι βρίσκονταν στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο τον χειροκροτούσαν.

Από πολύ νωρίς, ο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο ήταν γεμάτο κόσμο. Από τους πρώτους που έφτασαν ήταν ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού αλλά και ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Φυσικά, την ομιλία του πρωθυπουργού παρακολούθησαν υπουργοί και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Στις πρώτες σειρές βρέθηκαν οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας καθώς και η Ντόρα Μπακογιάννη.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις