Site icon NewsIT
13:10 Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Με τον Ε. Βενιζέλο συναντήθηκε η Τρόικα

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, συναντήθηκε σήμερα με τους επικεφαλής της τρόικας στα κεντρικά γραφεία της Ιπποκράτους.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης, ο αρμόδιος εισηγητής της Κ.Ο. για θέματα υπουργείου Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης και ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενημέρωσε την τρόικα ότι το ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένο να στηρίξει ενεργά την κυβέρνηση στην εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης που παρουσίασε προσυνεδριακά στους κοινωνικούς φορείς.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε στους τροϊκανούς ότι πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι η Ελλάδα δεν αντέχει να λάβει πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα. Δεν αντέχει ούτε κοινωνικά, ούτε οικονομικά, ούτε πολιτικά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε επίσης ότι πρέπει να ληφθούν υπόψη και οι γενικότερες ευρωπαϊκές εξελίξεις και τα αποτελέσματα των ιταλικών εκλογών που δείχνουν ότι υπάρχουν όρια στην εφαρμογή ορισμένων πολιτικών.

Διαβάστε επίσης:

“Όχι” σε μειώσεις φόρων, ρυθμίσεις δανείων και χρεών στο Δημόσιο – Η τρόικα είπε “ναι” μόνο στις απολύσεις στο Δημόσιο 

Με ονόματα γιατρών στην τρόικα ο Λυκουρέντζος! Τι θα παραδώσει στο ραντεβού 

Δημόσιο: λίστα με 12.500 ονόματα σε 7 μέρες θέλει η τρόικα

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version