Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μητσοτάκης για δωρεά οργάνων της αδικοχαμένης Έμμας – «Πηγή ελπίδας η πράξη των γονέων»

Μητσοτάκης για δωρεά οργάνων της αδικοχαμένης Έμμας – «Πηγή ελπίδας η πράξη των γονέων»

Για δύναμη και μεγαλείο ψυχής των γονέων της 21χρονης Εμμανουέλας κάνει λόγο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας την απόφαση να δωρίσουν τα όργανα της κόρης τους. Παρά την οδύνη για τον χαμό της κοπέλας σε τροχαίο με εγκατάλειψη, η οικογένεια προσφέρει ζωή σε άλλους ανθρώπους.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, για την κίνηση των γονέων της άτυχης Έμμας να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης υπογραμμίζει πως «είτε απ’ τη Θεσσαλονίκη, είτε από οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας, η λάμψη της αλληλεγγύης τους ταξιδεύει παντού. Τους ευχαριστούμε για το παράδειγμά τους».

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Η δύναμη και το μεγαλείο ψυχής κάποιων οικογενειών μετατρέπονται σε συνέχεια ζωής και υγείας για συνανθρώπους μας που υποφέρουν. Αλλά και πηγή ελπίδας για όλους μας. Στα πρόσωπα των γονέων της άτυχης Εμμανουέλας ας τιμήσουμε, λοιπόν, εκείνους τους συγγενείς που, παρά την οδύνη τους, με γενναιότητα αποφασίζουν να δωρίσουν τα όργανα αγαπημένων προσώπων που χάθηκαν. Είτε απ’ τη Θεσσαλονίκη είτε από οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας, η λάμψη της αλληλεγγύης τους ταξιδεύει παντού. Τους ευχαριστούμε για το παράδειγμά τους».

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις