Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μπακογιάννης… κέρδισε Μπακογιάννη, αλλά η Ντόρα αδιαφορεί και είναι κλασική… ελληνίδα μάνα! video, pics

Μπακογιάννης… κέρδισε Μπακογιάννη, αλλά η Ντόρα αδιαφορεί και είναι κλασική… ελληνίδα μάνα! video, pics

Ο Κώστας Μπακογιάννης κέρδισε θριαμβευτικά στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών για τον δήμο Αθηναίων και η μητέρα του… καμαρώνει!

Με ένα τεράστιο ποσοστό, ο Κώστας Μπακογιάννης κέρδισε… αέρα και γίνεται ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, με την μητέρα του, Ντόρα Μπακογιάννη να μεταβαίνει στο εκλογικό του περίπτερο, όπου το κλίμα είναι… πανηγυρικό!

Μπακογιάννης Μπακογιάννης Μπακογιάννης

Θριαμβευτής ο Μπακογιάννης, περήφανη η Ντόρα!

Όπως βλέπετε και στις εικόνες του newsit.gr, η Ντόρα Μπακογιάννη δέχεται συγχαρητήρια και ευχές από τους παρευρισκόμενους και δεν μπορεί να σταματήσει να χαμογελά στην άφιξή της.

“Να δουλέψει σκληρά και να σταθεί αντάξιος της εμπιστοσύνης που του δείξανε σήμερα οι Αθηναίοι”, είναι το μήνυμα που στέλνει στον νέο δήμαρχο Αθηναίων, ενώ λίγο μετά βγαίνει από μέσα της η… Ελληνίδα μάνα!

Κάποιος της λέει “κυρία Μπακογιάννη σας πέρασε” κι αυτό επειδή όταν η ίδια εξελέγη δήμαρχος Αθηναίων, είχε συγκεντρώσει ποσοστό 60,06%, ενώ ο Κώστας Μπακογιάννης συγκεντρώνει ποσοστό που ξεπερνά το 65,5%! Η ίδια δεν φαίνεται να… στεναχωριέται ιδιαίτερα!

Αμέσως μετά κάποιος της λέει: “Και είναι και ο νεότερος”, για να απαντήσει η ίδια: “Είναι ο νεότερος και ο καλύτερος“!

“Ομολογώ πως ναι”, ήταν η απάντησή της όταν ρωτήθηκε αν το περίμενε, ενώ στην… διευκρινιστική ερώτηση αν το περίμενε όταν ξεκίνησε, απάντησε:

“‘Οχι. Όταν ξεκίνησε πίστευα ότι είχε μία πολύ σκληρή και πολύ δύσκολη μάχη. Αλλά τώρα έχει πολύ μεγάλες ευθύνες, πρέπει να στρωθεί, έχει ένα καταπληκτικό επιτελείο. Οι Αθηναίοι περιμένουν πολλά από τον νέο τους δήμαρχο και είμαι σίγουρη ότι θα ανταποκριθεί.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις