Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

ΝΔ: Αύριο λύνουν τις διαφορές τους οι 4

Με την πρόταση Αβραμόπουλου να κερδίζει έδαφος και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να πηγαίνει τελικά

αύριο στο Κάραβελ στη Σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής μεγαλώνει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον για το πώς τελικά θα εκλεγεί ο νέος Πρόεδρος της ΝΔ.
Οι διεργασίες είναι έντονες και απόψε και τα στρατόπεδα και των τριών υποψηφίων δίνουν την τελική μάχη στο παρασκήνιο για να καταφέρουν να βγούν νικητές και στις εντυπώσεις από την αυριανή συνεδρίαση. Πάντως η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό είπε  χαρακτηριστικά: ” θα αποδεχθώ ό,τι αποφασίσει η Κεντρική Επιτροπή”.

Αυτό που αναμένεται είναι ομιλία – παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή, ενώ αυτό θα είναι επι της ουσίας το πρώτο ζωντανό κομματικό ντιμπειτ των 4 υποψηφίων.
Ομιλια – εκπληξη επιφυλάσσει όπως όλα δείχνουν ο Βαγγελης Μειμαράκης.

Για πρωτη φορα η Ρηγίλλης έχει πάρει δρακόντεια μέτρα για τη συνεδρίαση αυτή. Εκτός θα μείνουν όλοι οι συνεργάτες και οι σύμβουλοι ακόμα και των υποψηφίων που δεν ειναι μέλη της ΚΕ και συνεπως δεν θα εχουν διαπιστευση.
Για τον φόβο της κομματικής ανταρσιας η Ρηγιλλης εχει προετοιμασει μια… εξεδρα κομματικων φιλων που θα αναλαβουν να επαναφερουν στην ταξη οσους έχουν αποφασίσει να τα κανουν γυαλια καρφιά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε