Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

ΝΔ για Τσίπρα και Γερμανό κωμικό του ZDF: Γελούσε ενώ χλεύαζαν τη χώρα

zdf

Κύκλοι της ΝΔ αντέδρασαν έντονα στο στιγμιότυπο με τον πρωθυπουργό να γελά ενώ κωμικός του ZDF λοιδορούσε την Ελλάδα.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο σατιρικής εκπομπής του ZDF, στο οποίο ειρωνεύεται με χονδροειδή τρόπο την Ελλάδα μπροστά στον Αλέξη Τσίπρα, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της ΝΔ.

Το βίντεο είναι από το συνέδριο του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος SPD, στο οποίο κεντρικός ομιλητής ήταν ο Έλληνας πρωθυπουργός. Κάποια στιγμή ο Γερμανός κωμικός πλησιάζει τον Αλέξης Τσίπρα και τον ρωτά στα αγγλικά: “Είστε εδώ με τους Γερμανούς Σοσιαλδημοκράτες για να δείτε κάτι πιό γ@@@ από την χώρα σας;”.

Μετά την πρώτη αμηχανία ο πρωθυπουργός απάντησε στον κωμικό του ZDF πως αισθάνθηκε πολύ άνετα που η επικεφαλής του SPD εκφώνησε έναν τόσο αριστερό λόγο.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό κύκλοι της ΝΔ αντέδρασαν λέγοντας πως αυτή δεν μπορεί να είναι η εικόνα του πρωθυπουργού της Ελλάδας. “Αφού διεθνοποίησε τη λέξη kolotoumba, αφού προσέφερε απλόχερα γέλιο με τις πόζες και τα λεγόμενα του στις διεθνείς επαφές του, ο κ. Τσίπρας στο συνέδριο του SPD πήγε ένα βήμα παραπέρα: γελούσε την ώρα που χλεύαζαν τη χώρα μας. Οι Έλληνες αξίζουμε πολύ καλύτερα”, έλεγαν οι ίδιοι κύκλοι.

Δείτε το βίντεο του ZDF – Το επίμαχο σημείο στο 3:35:

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις