Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

ΝΔ: Και στο … βάθος Καραμανλής

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι ζυμώσεις στο εσωτερικό της ΝΔ έχουν αρχίσει με βουλευτές και στελέχη να πραγματοποιούν καθημερινά συναντήσεις με κεντρικό θέμα τις εξελίξεις και το μέλλον της κεντροδεξιάς παράταξης.

Χθες αργά το βράδυ σε γνωστό καφέ της πλατείας Κολωνακίου ο Νίκος Δένδιας εθεάθη μαζί με τον Χρίστο Χατζηεμμανουήλ και τον Γιάννη Παπαθανασίου και να συζητούν χαμηλοφώνως.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι άνθρωποι του περιβάλλοντος του Κώστα Καραμανλή που κατά την περίοδο της διακυβέρνησης άλλωστε είχαν σημαντικά πόστα – ο μεν Χατζηεμμανουήλ ήταν επικεφαλής του ΟΠΑΠ ενώ ο δε Παπαθανασίου υπουργός Οικονομικών- βρίσκονται σε απευθείας γραμμή με τον Νίκο Δένδια το όνομα του οποίου στο παρασκήνιο ακούγεται ως επίδοξου …δελφίνου του Αντώνη Σαμαρά.

Απαρατήρητο δεν περνά και το γεγονός ότι ο Γ. Παπαθανασίου ήταν από τα πρώτα γαλάζια στελέχη που αμέσως μετά την εκλογική ήττα της ΝΔ βγήκαν δημοσιά και άσκησαν έντονη κριτική στην ηγετική ομάδα της ΝΔ.

Αξίζει ακόμη να αναφερθεί ότι η πρώτη θέση στη Β’ Αθήνας που πήρε στις εκλογές ο Νίκος Δένδιας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους τρεις πρώην συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή Διονύση Ζακυνθινό, Λευτέρη Ζαγορίτη και Πάτροκλο Γεωργιάδη που αποτελούσαν το στενό επιτελείο του πρώην υπουργού.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε