Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

“Ο Καμμένος βαράει τα νταούλια και ο Τσίπρας χορεύει…!”

“Ο Καμμένος βαράει τα νταούλια και ο Τσίπρας χορεύει…!”
φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ - ΜΠΕ

Μία πασίγνωστη ατάκα του Αλέξη Τσίπρα, προτού γίνει πρωθυπουργός, με παραλήπτες τις αγορές, χρησιμοποίησε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ για τις εξελίξεις στην κυβέρνηση.

Την περιλάλητη φράση του κ. Τσίπρα από το 2014: “Εμείς θα βαράμε τα νταούλια κι οι αγορές θα χορεύουν”, επιστράτευσε, παραφρασμένη, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, μετά την αποχώρηση του Νίκου Κοτζιά λόγω του Πάνου Καμμένου.

“Με σφραγίδα Τσίπρα, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει κυβερνητικός εταίρος της κυβέρνησης Καμμένου. Είναι σαφές πλέον ότι ο κ. Καμμένος βαράει τα νταούλια και ο Τσίπρας χορεύει!” ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό X Fm 94.3.

Ο κ. Χριστοδουλάκης πρόσθεσε πώς “όποτε φτάνει αυτή η ώρα για τον κ. Τσίπρα, είτε είναι ανασχηματισμός είτε οποιαδήποτε διαφωνία στην κυβέρνηση, επιλέγει Καμμένο και δεξιά. Ας γνωρίζουμε όλοι για ποια κυβέρνηση μιλάμε. Αυτή η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να μείνει λίγο παραπάνω στην εξουσία”.

Επίσης, ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι “ο κ. Καμμένος έχει αρχίσει και ανοίγει το στόμα του και το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας τον ‘καλύπτει’ προκαλεί πολύ σοβαρά ερωτήματα για το τί ξέρει ο κ. Καμμένος”.

Για τα απόρρητα κονδύλια επεσήμανε πως υπάρχουν δύο σενάρια: το ένα λέει ότι υπάρχει κακοδιαχείριση των κονδυλίων, οπότε υπάρχει σοβαρή ευθύνη του ΥΠΕΞ και το άλλο σενάριο είναι να λέει ψέματα ο Καμμένος.

“Ένα από τα δύο συμβαίνει. Αν λοιπόν, όπως είπε σήμερα ο κ. Βούτσης λέει ψέματα ο Καμμένος, μέχρι πού φτάνει η ασυλία του Καμμένου; Δεν θα κάνω ούτε τον μάντη ούτε τον δικαστή, υπάρχουν κοινοβουλευτικές διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν, όπως με την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε η Δημοκρατική Συμπαράταξη στη Βουλή”, υπογράμμισε.

Τέλος, ο κ. Χριστοδουλάκης εκτίμησε θετικά την υποψηφιότητα του κ. Γερουλάνου για τον δήμο Αθηναίων.

πηγή: ΚΙΝΑΛ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις