Site icon NewsIT

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης “αποκάλυψε” τον άνθρωπο που… “λύνει και δένει” στη ΝΔ

21.12.2018 | 13:46
Κυριάκος Μητσοτάκης Γιάννης Κομνηνός

Με μια φωτογραφία και μια ανάρτηση στο Instagram, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε τον άνθρωπο που… μπορεί να μπαινοβγαίνει σε όλα τα γραφεία της Πειραιώς (ακόμα και σε εκείνο του προέδρου) χωρίς καν να χτυπάει την πόρτα!

Είναι ο Γιάννης Κομνηνός, ο άνθρωπος που σερβίρει καφέ τα τελευταία 30 χρόνια στους προέδρους και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Ο άνθρωπος που, όπως έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ανάρτησή του, είναι ο μοναδικός… μόνιμος στο κόμμα.

Είναι «ο Γιάννης που ξέρει τα πάντα» κατά τον πρόεδρο της ΝΔ. Ο άνθρωπος με πρόσβαση, ανά πάσα στιγμή, σε όλα τα γραφεία της ΝΔ, ο μόνος που «έχει το ελεύθερο να μπαίνει όποτε θέλει στον περιβόητο πρωινό καφέ χωρίς να χτυπά καν την πόρτα, που έχει πρόσβαση ακόμη και στον πρόεδρο, χωρίς να ζητήσει ραντεβού».

Ο Γιάννης Κομνηνός, συνεχίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «ακούει τα πάντα». Εργάζεται στη Νέα Δημοκρατία τα τελευταία 30 ολόκληρα χρόνια. Έπιασε δουλειά στις 2 Φεβρουαρίου 1989 επί Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

«Από τα ξημερώματα ως το βράδυ, είναι πανταχού παρών σε όλους τους ορόφους -πάντα με την ποδιά του και το δίσκο του με τους καφέδες- και πάντα με χαμόγελο. Είναι σίγουρα ο μόνος που ξέρει τα χούγια αλλά και πώς έπιναν τον καφέ τους όλοι ανεξαιρέτως οι αρχηγοί της ΝΔ τα τελευταία 30 χρόνια. Στη Ρηγίλλης, στη Συγγρού και τώρα στην Πειραιώς», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (20.12.2018) έγινε στην Πειραιώς η χριστουγεννιάτικη γιορτή των εργαζομένων στη Νέα Δημοκρατία. Ο Γιάννης Κομνηνός δεν… περίμενε αυτό που συνέβη. Ήταν η στιγμή που ο γενικός διευθυντής Νίκος Παπαθανάσης, κάλεσε ξαφνικά στο μικρόφωνο τον Γιάννη Κομνηνό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιέγραψε τη στιγμή: «Η αίθουσα του ισογείου πραγματικά τραντάχθηκε από ένα αυθόρμητο χειροκρότημα και τις επευφημίες ολόκληρης της ΝΔ. «Και του χρόνου κυβέρνηση» είπε ο Γιάννης και τα είπε όλα. Τελικά είμαστε όλοι προσωρινοί μπροστά στον Γιάννη!».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version